This is Mika

01.04.2010 19:37 2min luku 2

Pekka ja Kake

Johan pomppas!

Viime perjantaina, eli melkein tasan viikko sitten tapahtui jotain merkittävää. No siis merkittävää ainakin joillekin ihmisille. Nimittäin Kake Randelin kiskaisi keikan Wanhan tanssikellarissa. Muistatte varmaan, että meidän työmaan ikioma maskotti, nokkamies Pekka on Kaken suurin fani. Kakehan raikaa melkein joka aamu työmaakopissa, kun varttia vailla seitsemän miehet valuvat työmaalle. Se on Pekka, joka on Kaket pistänyt soimaan ja usein jopa ottaa tanssiaskeleen jos toisen Kaken tahtiin. Pahinta on, kun nuo Kaken biisit jäävät soimaan päähän ja huomaat yhtäkkiä hyräileväsi ”Tuulikki on minun tyttöni”-biisiä kesken työpäivän.

Viiime viikko siis meni työmaalla aika lailla siinä, kun kuuntelimme Pekan hehkutusta Kaken tulevasta keikasta. Yritti Pekka värvätä muitakin mukaan, mutta huonolla menestyksellä. Ei se tietysti Pekan menoa haitannut, vaan Pekka hyökkäsi tanssikellariin hyvissä ajoin, joka osoittautui vain hyväksi taktikoinniksi, sillä iskelmämusiikinystävät olivat myös sankoin joukoin valmiina kokemaan Kaken maagisen kosketuksen. Pekka oli kärppänä eturivissä, kun Kauko otti ekat askeleensa aikalailla naisvoittoista yleisöä ja Pekkaa kohti. Katseet taisivat kohdata herroilla kerran jos toisenkin, sillä keikan jälkeen Pekka kutsui Kaken luokseen muutamaan ystäväkuvaan.

Voitte vain kuvitella hyvät lukijat, kuinka olemme saaneet kuulla keikasta muutamaan otteeseen ja yhteiskuvatkin ovat nähty kännykän näytöltä sekä multimediaviesteissä useamman kuin kerran. Pekan elämä on nyt lähempänä nirvanaa kuin koskaan, sillä Kake ja Pekka on ikuistettu digitaaliseen muotoon yhdessä kaulailemassa. Hetki taisi olla niin suuri, että koin kansalliseksi velvollisuudeksi kertoa tästä tapahtumasta sekä julkaista kyseisen ystäväkuvan täällä julkisesti. Kas tässä tulee Pekka ja Kake! Elämä jatkukoon ja oikein hyvää pääsiäistä kaikille! 😀

Pekka ja Kake

pekkajakake

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.