This is Mika

10.06.2018 15:23 2min luku 0

Parit porinat ja boosterit!

Moikka!

Se olis kaunis sunnuntai päivä täällä Suomen Vantaalla. Aamun ehditty olla töissä, sieltä himaan ja vähän riisiä ja kanaa nassuun, boosterit naamaan, blogipäivitys tähän väliin ja tästä sitten salille kurittamaan selkää leveämmäksi.

Boosterina olen muuten käyttänyt Off the Hookkia ja siihen lisännyt vielä Muscletechin Creator creatine HCI:n sekä Muscletechin Platinum Glutaminen.

Silloin, kun en tarvitse boostia (esim off the hook) ennen treeniä, nappaan perus EAA:t naamaan ja lisään intraan Creatine HCI:t ja Glutaminet. Octanen kanssa olen myös nauttinut herkullista Ä Nano BCAA:ta. Treenit on ihan eri levelillä noiden kanssa.


BTW. Nopee havainto osasta noista mainituista ravinteista. EAA hardcore on tarjouksessa, kuten myös tämä äärimmäisen herkullinen ä Nano BCAA. 


Olen saanut todella tehokkaita treenejä aikaiseksi näiden avulla ja mikä parasta, lihaspaine on ollut erittäin hyvä pitkin päivääkin. Hyvin kulkevat ja toimivat treenit ovat parasta niin fyysisesti kuin henkisestikin. Mä olen yleensä tosi laiska käyttämään näitä ravinteita, mutta olen viime aikoina panostanut treenin ympärille sijoittuviin ravinteisiin ja se mun mielestä on se paras osa-alue, johon kannattaa panostaa, jos ylipäätään haluaa johonkin panostaa.

YouTube

Tuonne tubekanavalle on muuten ilmestynyt parikin uutta talkshowta/livechattia. Pistetään ne jorinat tännekin näkyville, jos jotain teistä kiinnostaa mitä noissa ollaan poristu. Kahvit tulille ja kuuntelemaan. Noissa vastailaan aika runsaastikin monenlaisiin treeni- ja ravitsemusaihepiiriin kuuluviin kysymyksiin. Tosi monella on usein paljon kysymyksiä ihan perustreeneistä ja dieeteistä, joihin sitten pyrin vastailemaan. Tsiigaa ihmeessä noi läpi jos on aikaa.

Nyyssis Puhuu!! E13 – Breakfast talk

Nyyssis livechat E02

ÄLKÄÄKÄ UNOHTAKO!!

Vielä on tän ja huomisen voimassa tuo kesäkoodi! Eli jos ostat 40€ saat 10€ alennusta ja/tai jos ostat 80€, saat 20€ alea ostoksista. Klikkaa kuvaa alla ja hyödynnä alekoodit! BOOM!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.