This is Mika

13.09.2014 04:34 2min luku 18

Palkkari kuntoon Recovery Prolla!

Huomenta kaikille!
Lauantaipäivä sarastaa. Tai ei tässä vaiheessa vielä, mutta parin tunnin päästä ainakin. Kello on 4:38 ja istuskelen tässä keittiön pöydän ääressä silmät ristissä ja hörpin isosta mukista väsyneenä kahvia. Duuniaamu 3/5 menossa eli puolivälissä ollaan näitä tuskaisen tympeitä herätyksiä. Ei näihin kyllä koskaan totu. Ainoo ilo näistä on se, että pääsee sit suht ajoissa kotiinkin. Unten maille on kuitenkin mentävä jo siinä kasin korvilla, että saa edes vähän aikaa kroppa levätä ja palautua päivän rasitteista.
Octane-tarjous muuten jyllää vielä hetken aikaa, eli 17.9 asti on voimassa. Olkaa nyt nopeita. Octanen rinnalle muuten tullut myös aivan superhyvä toinenkin tarjous, nimittäin Recovery Pro on lyöty älyttömän hyvään tarjoushintaan, 44,90 (norm. 59,90). Tämä tuote on ehdottomasti yksi parhaista valmiiksi tehdyistä palautusjuomista, mitä markkinoilla on.
Recovery-Pro ja Mika Nyyssölä! Tilaa omasi bannerin kautta!

  • Optimaalinen palautuminen.
  • Lihasvolyymin kasvu
  • 40% heraproteiinia (24g/annos)
  • 44% hiilihydraattia (26g/annos)
  • 7% L-glutamiinia (4500mg/annos)
  • 5% L-leusiinia (3000mg/annos)
  • 5% Creapure (3000mg/annos)
  • Sisältää Optipepiä (hydrolysoitu heraproteiini)
  • Vähälaktoosinen (0,5%)

Recovery-Pro sisältää nopeita hiilihydraatteja ja heraproteiinia, joka imeytyy tehokkaasti elimistöön harjoittelun jälkeen. Hiilihydraatit antavat lihaksille lisää energiaa ja proteiini on tärkeä sekä lihasmassan rakentamiseen että säilyttämiseen. Recovery-Pro sisältää luonnollisen runsaan määrän haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) ja L-glutamiinia. Jauhe on rikastettu Optipepilla (hydrolysoitu heraproteiini), aminohappo L-leusiinilla sekä kreatiinimonohydraatilla, joka parantaa suorituskykyä intensiivisen ja räjähdysmäisen harjoittelun esim. voimaharjoittelun ja pikajuoksun aikana.

Annostus: 60 g (n. 1,2 dl) sekoitetaan 3 dl:aan vettä sekoituspullossa. Ravista kunnes jauhe on liuennut. Otetaan harjoituksen jälkeen.
Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka eivät jaksa joka ikinen kerta annostella omia palautusjuomakomboja. Tämä on helpoo vaihtoehto ja aineosat ovat huippulaatua!
Ei muuta kuin banneri laulamaan! 
Hauskaa viikonloppua kaikille ja hyviä treenejä!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.