This is Mika

07.04.2020 12:01 2min luku 0

Pakkotoisto Podcast 81 - Mika Nyyssölä

Hellou Dyyds!

Uusi viikko, uudet kujeet ja mennään päivä kerrallaan eteenpäin. Eilen maanantaina oli oikein mukava vapaapäivä, joka oli kuitenkin käytännössä täynnä Sirenin Miken kanssa kuvauksia. Pitkästä aikaa innostuttiin puskemaan old school Team MnM touhuiluja. Kello kympin hujakoilla Maikkeli tuli meille käymään ja duunailtiin siinä ihka ensimmäinen Pakkotoisto Podcast.

***

***

Ollaan aiemmin tehty Team MnM konseptilla Podcasteja, mutta tämä kyseinen Pakkis Podcast on Miken oma projekti, jossa vieraina on ollut eri bodybuilding vaikuttajia. Jostain syystä itse en ole koskaan aiemmin ollut tuossa messissä, joten nyt oli aika sekin toteuttaa.

Pakkotoisto Podcast oli todella hauska setti toteuttaa ja juttua riitti lähes parin tunnin ajan!

Juteltiin aika lailla kaikesta tämän hetken maailman tilanteesta bodybuildinkiin ja treenaamiseen. Juttu lensi mainiosti, kuten varmaan moni osaa jo arvatakin. Ei sentään mennyt ihan perus Team MnM hönöilyksi vaan pysyttiin suhteellisen hyvin asiallisissa aiheissa. Sen voin kuitenkin kertoa, että todella hyvää settiä on tiedossa, jos meinaat kuunnella/katsella joissain välissä.

Pistä siis kahvit porisemaan tai vaikka kuuntele jonkun muun touhustelun ohessa. Menee nimittäin tuollaiset tunti ja kolme varttia aika haipakkaan tän parissa. 🙂 Laitan tähän alle upotteen tuosta videosta ja jos haluat tsekata Podcast -keskustelua pakkikselta niin TÄSTÄ LINKISTÄ pääset sinne!

TEAM M&M GYMLOG E62 – COMING SOON!

Podcastien jälkeen paineltiin Pitäjänmäen PTVGYMille tekemään vuoden breikin jälkeen uutta Gymlog episodia! E62 siis tulossa eetteriin varmaankin ihan lähiaikoina. Mike itseasiassa jo innoistui editoimaan jaksoa ja laitteli mulle muutamia pätkiä eilisistä kuvauksista. Jälleen on tulossa sellaista settiä, että en tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa! LOL! 😀

On nuo Gymlogin tekemiset joka kerta niin hauskoja, että poskia kramppailee kuvausten jälkeen. Sen verran joutuu aina nauramaan. Ollaan aina tehty noita videoita sillä mentaliteetilla, että meillä itsellämme on hauskaa noita tehdessä ja jos joku muu noista tykkää, niin hyvä homma.

Pistän tuosta uudesta jaksosta myös tänne uutisen, niin pääsee tätäkin kautta jengi tsiigailee jaksoa! Hulvatonta menoa tiedossa ja ehkä vähän treenivinkkejäkin siellä saattaa olla seassa! Ehkä.. 😀


Oletko muuten ehtinyt testata näitä uusia Deluxe -patukoita?

Goodlifen järjettömän herkulliset Deluxe -protskupatukat ovat aevan saeraan hyvän makuisia! Klikkaa tuosta alta ja pääset tilaamaan itsellesi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.