This is Mika

25.09.2009 11:13 2min luku 4

Lahteen katsomaan BB-kisoja?

Ensi viikonloppuna on Lahdessa jo tavaksi käyneet kehonrakennuksen SM-kilpailut. Itse aion todennäköisesti myös tulla paikalle katsastamaan menoa. Hieman pitää haistella poseöljyn tuoksua ja hakea fiiliksiä jos nyt tässä olisi suunnittelemassa itsekin paluuta lavoille pitkän tauon jälkeen?

close-up

Alle 70-kiloisiin ensi syksynä?

Jos kaikki menee hyvin tämän talven ja ensi kevään osalta niin on erittäin todennäköistä, että uhraan ensi kesän dieetille ja yritän saada ajoitettua parhaimman ja kireimmän kondiksen SM-lavoille 2010!!! Paino keikkuu 83 kilon tietämillä ja treenit kulkee kovaa eteenpäin. On jopa sellainen fiilis, että nuo parjatut ja hoikat koivet olisi saanut hieman lisää lihaa kovilla etukyykyillä ja SJMV:lla? Ainakin takareidet takaposeissa lohkeaa erittäin nätisti. Ja onhan tässä vielä koko syksy ja talvi aikaa lisätä sitä massaa joka puolelle kehoa.

Alle seiskakympin pitäisi painonkin pudota jos mielin kevyimpään sarjaan. En itseasiassa olekaan kilpaillut alle 70 kiloisena kuin viimeksi 2005 PM-kisoissa. 2006 ja 2007 painoni oli 71-72kg. Keväiset Grand Prix-kutsukilpailut ovat olleet sellaisia kilpailuja, joissa ei ole ollut painorajoja, siksi painon kanssa ei ole tarvinnut hermoilla.

Oslossa tietysti oli painorajat 2007, mutta kilpaileminen ”alipainoisena” 80-kilon sarjassa ei estänyt voittamista ainakaan Turskalandiassa, voitin jopa overall-voittajan Ayad Kadem Musan ja probodysssäkin esiintyneen Marius Graaterudin. 2006 onnistuin saavuttamaan neljännen sijan Helsingin GP:ssä, voitin todella kovia kavereita, kuten Ott Kiivikas (93kg), Jari Mentula (114kg), Timo Vilponen ja Kim Kold (138kg). Seuraavana vuonna 2007 jäin kuudenneksi, mutta muutama hyvä päänahka tuli otettua kuten Ari Kokkonen ja Mikael Gumse! Kyllä sitä kevyempänäkin siis pärjää, kunhan saa paketin vaan mahdollisimman hyvään balanssiin.

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.