This is Mika

21.12.2016 15:04 2min luku 1

Otetaan uusiksi! - Disturb.fi

Moikka!

Laitoin tuossa jokunen aika sitten Disturb.fi:ssä myytävälle neuletakille erinomaisen tarjouksen ja niinhän siinä kävi, että varasto tyhjeni ekan päivän aikana. Neuletakkeja on nyt kuitenkin saatu lisää ja siksipä ajattelin pistää saman tarjouksen uudestaan käyntiin. Varmasti moni jäi viimeksi ilman tuota tarjousta ja aivan älyttömän mukavaa takkia. Nyt on siis mahdollisuus napata tuo tarjous uudelleen.

Homma on simppeli! Klikkaa kuvaa alla, valitse itsellesi mieluisa sectionin neuletakki (kahta väriä) ja kassalla kirjoita tarjouskoodikohtaan: MNXMAS

Tarjous on voimassa 24.12 2016 asti (tai niin kauan kuin tavaraa riittää)! Eli jouluaattoon asti aikaa, hurry hurry 😀 !

Takin hinnasta nipsaistaan siis 20€ pois, joka on tuntuva alennus kyllä jo edukkaasta neuletakista. Itse käytän tätä lähes päivittäin ja pidän tuosta lookista todella paljon. Ihanan pehmeää materiaalia joka tuntuu mukavalta iholla.

Tällä hetkellä on päällä joku omituinen keuhkoödeema. Yskittää ja on flunssainen olo, mutta täysin kuumeeton kuitenkin. Keuhkoihin sattuu ilkeesti kun yskii. Kaikenmaailman troppia on tullut juotua ja nieltyä, jotka onneksi hieman hillitsee oloa. Eilen 5 tuntia jälleen Virtamon kanssa duunailtiin kirjaa ja puolessa välissä meinasi ääni kadota kokonaan. 🙂 Tuli sellaista kivaa pientä pihinää vaan suusta. Illalla ääni katosi kokonaan, mutta tänä aamuna taas jotain pihinää kuuluu. Juominen auttaa, oli se sitten kylmää tai kuumaa.

Mä en itse asiassa edes enää tiedä juomisen osalta, mikä on suositus nykypäivänä flunssaan ja kurkkukipuun, kylmää vai kuumaa? Kaipa pääasia on, että juo ylipäätään nestettä, koska jos esim on kuumetta, niin nestehukka on mahdollista.

En muuten ole pitkiin aikoihin edes ollut kipeenä. Tänään piti itseasiassa käydä Kardaanin kanssa salilla, pistää vähän safkaa ja kattoa leffaa yms. Eipä onnistunut tämäkään suunnitelma, klassista Murpyn lakia jäälleen. Ja kyllä, mulla on 4 päivän vapaat päällä, eli olen se kunnon työntekijä, joka sairastaa vain vapailla ollessaan. 🙁

Eipä tässä auta nyt muuta kuin lepäillä ja koittaa tappaa aikaa. Kyllä on masentavaa kerta kaikkiaan. Voi tylsyyden tylsyys.

Jos nyt jotain kivaa tässä keksin, niin löysin tukulta hyvän tarjouksen.

Goodlife -patukat ovat PUOLEEN HINTAAN!!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan diiliin!

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.