This is Mika

10.10.2014 09:20 3min luku 18

Lahden kisaviikonloppu pärähtää käyntiin

Moi!
Näin se viikko meni heittämällä ja nyt olis vuorossa huikean jännä messuviikonloppu Lahdessa, FitnessExpo 2014! Meidät Fitnesstukun tiimiläiset löydät Fitnesstukun osastolta, joka on messujen suurin ja upein tietenkin! 😀
messubansku
Itse hillun lauantaina osastolla aina väliajoin sekä kehonrakennuksen SM-kisojen jälkeen. Sunnuntaina minut löytää Fitnesstukun osastolta koko päivän ajan. Tulkaa moikkaamaan, ottamaan fanikuvaa ja tsekkailemaan Suomen bodyskenen vaikuttajia ja silmäätekeviä. Messuillahan pyörii myös ammattilaisiakin, joten niitä on myös kiva yhdessä ihmettellä. On nämä tyypit nimittäin sen verran hämmästyttävän kokoisia.
Pyrin tekemään kisarapsaa SM-kisoista ainakin bodauksen osalta. Katsotaan josko saan sen online jo lauantaina? Ole siis kuulolla ja tsekkaa blogia!
Kaikki kiva ei ole ohi kuitenkaan tämän viikonlopun jälkeen, nimittäin seuraavana viikonloppuna on Fitnesstukun Workshop -päivä tytöille, joita kiinnostaa body- ja bikinifitness, sekä treenaaminen ja siihen liittyvä ravitsemus. Workshopissa on luentoa, poseerausharjoittelua, treeniopastusta ja saat mukaasi kasan mainioita lisäravinteita sekä kullanarvoisia neuvoja.
workshopbanneri
Meikäläisellä treenit pauhaa kovaa eteenpäin. Paino on pudonnut 86,5 kiloon ja rasvaprosentit karissut melkoisesti. Pieni testi hiilareiden leikkauksessa näköjään vaikuttaa itselläni aivan älyttömästi. MItään aerobista en ole tehnyt mutta olen lisännyt treenejä noin 30% viiikkoon. Nyt jatkossa aion pyrkiä siihen, että arkivapaina teen 2 treeniä per päivä normitreenien lisäksi. Tämä lisää treenimäärän sinne 7-9/vko, riippuen työvuoroistani. Ekat jumpat sinne klo 10 korville ja tokat jumpat klo 16 paikkeille. Viikonloppuvapaina teen vain yhdet jumpat ja yritän muun ajan sitten lepäillä. Yritän myös pitää sen yhden totaalilepopäivän kerran viikossa.
mäcloseup
Nyt siis painetaan menemään ja isompaa silmään. Ensi vuosi tähtäimeen ja liikkuvat taakse. Nyt on saatava lisää lihasmassaa ja lavalle on tuotava sellainen paketti, että mitään ei jää epäselväksi eikä tartte lähteä veikkailemaan kuka ansaitsi minkä pytyn ja miksi. Arnoldit kans houkuttelis hieman, siellä kun Killekin veti aivan huikean suorituksen ja toi pystiä kotiin. Olen kertaalleen kisannut kansainvälisissä kisoissa ja tuonut kultaa Suomeeen. Tämä siis Oslossa vuonna 2007. Silloin kisasin alle 80kg sarjassa ja oma kisapaino oli puntarilla 71,7kg. Nyt olis tarkoitus olla vähintään sen 10kg isompi, kireempi ja kaikinpuolin kovempi all-around. Mitä sellaisella fysiikalla sitten voi saavuttaa on itselleni suuri kysymysmerkki.
Tukulla on muuten hyvä setti tarjouksessa. Nimittäin tuo BOLT palautusjauhe ja siihen omavalintainen bonustuote. Kannattaa hyödyntää tuo tarjous! Laita siis banneri laulamaan!
boltja bonus
Älkääkä nyt unohtako, että banneriskaba on tämän kuun käynnissä. Kisaan osallistujia on tullut naurettavan vähän, ihan muutamia vain. Nyt voi kuitenkin voittaa pelkästään tarinoimalla hauskan syyn: miksi juuri sinun pitäisi voittaa banneriskaba? Voittaja saa palkinnoksi treenit, safkat ja yllätyspalkinnon! Et tule katumaan. Eli linkistä vaan luet ohjeet, osallistut kisaan ja bäm, voit voittaa huikean päivän kanssani!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.