This is Mika

11.03.2010 17:51 1min luku 18

Olkatreeniä ja kauppareissua

Salilla olkapäät ja ojentajat. Kokeilin niskantakaapunnerrusta seisten, niin, että otin koko kropan mukaan liikkeeseen. Vapaalla tangolla liike ensikertalaiselle (eli minulle) oli hieman horjuva varsinkin, kun vasen olkapääni pyrkii takapunnerruksissa lähtemään helposti sijoiltaan. Tyydyin tekemään vain 80 kilolla 10 sarjan ja pienemmillä toki pidempään. Hyvältä kuitenkin liike tuntui vaikka varovaisesti otinkin. Koko kroppa pääsi tekemään töitä ja liikkumaan, mikä on erittäin hyvä juttu, kun puhutaan perusliikkeistä, joissa koko vartalo on työssä. Näitä kannattaa suosia, kuten kyykky, mave, penkki, leuanveto, dippi ja esim juuri tämä pystypunnerrus seisten.

Ensi kerralla taidan kokeilla samaa liikettä, mutta smithissä. Siinä ei tule turhaa heilumista ja voi keskittyä työntämiseen.

Treenien jälkeen sain kyydin kauppaan ja tuli ostettua perussettiä ruokaa. Maitorahkaa, leikkelettä, kanafilettä, elovenaa, ananaspaloja, tuoremehua, eli juuri perusrunkoa dieettiruoalle. Iso kasahan siitä tuli kannettavaksi, mutta onneksi kuljetus pelasi ihan kotiovelle asti. Kiitos Folks!

Rahkaa muuten menee kilo päivässä. 🙂 Hiilarit otan ruisleivästä, riisistä ja pastasta.

Perusrunkoa dieetillä:

ostokset

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.