This is Mika

24.05.2013 04:10 2min luku 40

Hyödynnä bulkki salilla

Moi

Tai lähinnä huomenta. Kolmas aamuvuoro tälle viikolle ja silmät ristissä keittelin tossa pastaa evääksi. Eilen illalla kokkailin tomaattichili-jauhelihakastiketta, joten tänään varpuset lentää muuallakin kuin pihlajapuissa. 😀 Paino aamulla tyhjällä vatsalla mitattuna 87 kiloa. Massaa siis löytyy tähän runkoon kivasti eikä sitä läskiäkään onneksi ole liiaksi. Treenit kulkee mukavasti vaikka vähän alaselässä jäykkyyttä ja oikea kyynerpää vihloo ojentajatreeneissä. Nää on näitä pieniä remppoja, joille ei anneta sanan sijaa. Nyt vaan paksua lihaa runkoon lisää ja kun seuraavan kerran noustaan lavalle niin kaliiberi on jälleen viime kertaa suurempi!

Läski-sika pousaa

Mika Nyyssis

Moni kyselee multa useasti, että miten saada kunnolla massaa niin, ettei sitä läskiä tulisi. No totuus on, että jos ollaan bulkilla eli isoilla plussilla, ei sitä läskiä voida oikein millään välttää. Sitä tulee väkisinkin ja vielä helpommin sitä tulee, jos hankitaan lyhyellä aikavälillä massaa. Hitaasti nostamalla kaloreita ja treenaamalla kovaa kasvaa lihas ja läski pysyy maltillisena.

Tärkein ajatus bulkkaamisessa on, että hyödynnettäisiin ne plussakalorit treeneissä. Tarkoitan tällä sitä, että keskitettäisiin kulutus salille, mutta samalla nostettaisiin treenaamisen määrää taikka intensiteettiä, sillä bulkilla energiaa on vaikka muille jakaa. Ei ole mitään järkeä bulkata ja jatkaa samalla kaavalla treenaamista kuin ennenkin. Bulkkauksen funktio on tukea raskaita treenejä. Massa liikuttaa massaa, joten bulkilla on suositeltavaa, että pääliikkeissä pyrittäisiin selkeään progressioon painojen osalta.

Mutant mass on maailmanlaajuisesti erittäin suosittu massanlisäystuote, jonka saat tilattua bannerin kautta tukulta. Tällä oikeasti saa blukille helposti lisäkaloreita.

mutant mass bannerin kautta

Kommentit (40)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.