This is Mika

10.09.2014 11:14 3min luku 30

Nälkä on yhä tähän hommaan...

Oikein iloista keskiviikkoa kaikille!
Tässä nukuin pitkään ja nyt ison kahvimukin kanssa koneen ääressä kirjoittelemassa jotain tarinaa blogiini. Aamu on poikkeuksellisen rauhallinen ja ilman mitään kiirettä. Vasta iltapäivällä treenaamaan selkää sekä tekemään kokeellisen extra-takareisihässäkän. ”Hässäkkä” on hyvä sana, kun se ei kerro mitään, mutta kuulostaa jänskältä. 😉
Forever Hungry -päivitystä!
FH -projekti etenee loistavasti! Nyt ollaan siirrytty kokonaan jälituotannon pariin. Eilen kuvailtiin vielä nelisen tuntia kaiken kaikkiaan materiaalia lisää ja aivan loistavaa jälkeä saatiinkin aikaseksi. On siistiä nähdä minkälainen kokonaisuus kaikesta tuosta kursitaan kasaan. Flow ja fiilis on tärkeitä elementtejä sekä yhtenäisen kokonaisuuden luominen. Ei siis missään nimessä helppo tehtävä Jones-Bonesilla. Editointi, leikkaukset, musiikki ja kohtausten rytmittäminen näyttelevät valtavan suurta osaa tuossa ja niillä voidaan luoda niin paljon erilaisia tunnetiloja.
Forever Hungry, julkaisu syksyllä 2014
Forever_hungry-teaser2smll
Jäämme siis odottelemaan tätä innolla. Olkaa mukana seuraamassa projektin etenemistä. Kirjoittelen tänne missä vaiheessa mennään ja laitetaan julki ehkä pieniä maistiaisiakin, ennen kuin sitten pamahtaa itse elokuva eetteriin!
Ja tähän väliin pieni muistutus jälleen!
Octane kampanja on enää viikon voimassa. Sain järkättyä tällaisen eksklusiivisen superhyperloistavan diilin kaikille teille, jotka luette blogiani. Bannerin kautta siis tukun sivuille, rullaatte sivua alas kunnes näette tarjouskoodi -”laatikon” sivun vasemmassa alalaidassa. Kirjoita laatikkoon NYYSSIS, jonka jälkeen pääset käsiksi tähän tarjous-Octaneen!!!
Nyyssis tarjous
Äläkä unohda osallistua banneriskabaan! Skaba on voimassa tän kuun loppuun asti ja palkinnot ovat aina niin loistavat.
Tukulla on muutenkin ihan kreisi hulluus menossa, sillä kaikista normaalihintaisista tuotteista saa vielä kahden päivän ajan 15% alennusta!! Käytä tämä etu NYT!!
two800fi
About me
Paino tällä hetkellä aamulla punnittuna 87kg. Rasvat on alempana kuin koskaan tässä painossa. Oon leikannut ainoastaan hiilareita, en tee aerobista, mutta pyrin jokaisen salitreenini tehdä aivan talla pohjassa. Kulutus siis syntyy pääosin salilla kovissa treeneissä. Kun pari vuotta sitten lähdin kesäkuussa kisadieetille, painoin 81kg ja rasvat keikkui samoissa kuin nynt, niin voisi sanoa, että 6 kiloa on tullut niistä ajoista lisää lihasmassaa. Toki tuo on raaka arvio eikä sitä voi pitää lainkaan pätevänä, mutta aina on kiva spekuloida tuota kehitystä.
Eilen aamulla kasilta kroppa näytti tältä:
aamunkunto
Itse olen äärimmäisen kriitiinen sen suhteen, että lähtisin veikkaamaan omaa kehitystäni inhinkään suuntaan. Tässä vaiheessa kun on tullut ikää ja harrastanut tätä sboudausta näinkin kauan, on jokainen kilogramma jo suoranainen ihme. Hienoa silti, että jotain pientä kehitystä tulee jatkuvasti vaikkei nyt mitään hirveitä kuorma-autolastillisia tulekaan vuodessa, kuten muilla lahjakkailla bodareilla. Siitä olen kuitenkin tyytyväinen, että homma ei suoranaisesti vain junnaa paikoillaan. Mä tulen täältä hitaasti mutta varmasti. Vanha dieselkone puksuttaa hitaasti ja eteenpäin mennään esteistä huolimatta!
Lavoille noustaan aivan varmasti vielä ja silloin näytetään taas uudet kuosit ja raamit. Kyllä mulla sen verran kipinää ja NÄLKÄ on tähän hommaan, että haluan nousta sinne lavalle ja tuoda taas se NYYSSIS-Show kaikkien nähtäväksi! Ja sen lupaan, että kovemmassa ja isommassa kunnossa tullaan lavalle, kuin 2012.
Jos et muista mitä se viimeksi oli niin tässä pieni muistutus! 😉

Kommentit (30)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.