This is Mika

09.06.2012 08:56 2min luku 17

Gymlog 24 - Lateraaliset erikoisliikkeet

MOicCa!

Nyt olis vuorossa taas vähän informaatiota ja tietysti huumorilla höystettynä. Gymlog 24 lisää olkapäille tehtäviä liikkeitä, eli lateraalisia erikoisliikkeitä. Punnerrukset ovat jätetty pois ja keskitymme vain erikoisiin lateraalisiin nostoihin. Näitä voi huoletta lisätä omiin ohjelmiin apuliikkeinä tai lämmittelyliikkeinä. Kovan pumpin näissäkin saa, mutta mitään isoja painoja ei voi näissä käyttää, sillä muuten olkapäät sanoo POKS!

Tässä hulvaton video. Meni vähän överiksi ton huumorin osalta, ollaan pahoillamme:

Mitäs muuta? Selkä vieläkin kipeä. Eiliset jalkatreenit osa 3. ei tehnyt yhtään hyvää selälle. Joku hiton noidannouli siellä on ja se vain tuntuu leviävän vasemmallekin puolelle. Meen kyllä maanantaina lekurille (niin varmaan) jos tää ei helpota. Ibuprofeiinia ja jotain muuta tulehduskipulääkkeettä oon popsinut kuin irtokarkkeja. Vähän sellainenkin huolettaa, kun jatkuvasti tulee syötyä noita kipulääkkeitä. Ei varmaan sisäelimet tykkää hyvää sellaisesta? 🙁

Paino on 82kiloa ja äijä sen kun kiristyy. Nyt rupee mietityttää, että olisko sittenkin pitänyt ilmoittautua alle 90 kiloisiin, kun koko ajan kiristyn, mutta lihasmassaa tuntuu tulevan lisää? 😉 Kalorit yli 3 tonnia nyt ja treenitkin ovat lisääntyneet yli 6 kertaan / viikko. Mulla saattaa välillä olla kahdetkin treenit samana päivänä joten näkyyhän se kropassa… 😀 Aerobista en yhä tee lainkaan, mitä nyt kevyillä kävelylenkeillä käyn silloin tällöin jos on kaunis ilma. Sehän oliskin hienoa, jos ei tarttis lainkaan tehdä aerobista ja olis kisakiree, muttta tuskin sellaista tilannetta tulee kenellekään.

Muuten, oletteko huomanneet, että mitä enemmän sitä lihasmassaa tulee sitä enemmän alkaa näyttää tällaiselta:

LOL!!! Hauskaa viikonloppua kaikille blogini lukijoille!! 😀

Kommentit (17)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.