This is Mika

18.03.2015 11:29 2min luku 26

Oi wanha blogini mun...

Terve!
Heinäkuussa tulee 9 vuotta täyteen, kun aloitin bloggaamisen. Vuosi oli siis 2006 ja Sirenin Miken ”painostuksesta” päätettiin pistää mulle blogi pystyyn. Mike jeesasi siis homman alkuun ja blogi keikkuikin pitkään Miken servereitten alla.
Mike ja mä vuonna 2008 pössyttelemässä vielä, kun Mike poltti röökiä
mikejamikao2.jpg
Miken mielestä mun oli pakko kirjoittaa blogia, koska takana oli ollut jo menestystä bodauksesta ja tulevia kisoja tultiin varmuudella seuraamaan. Mikä olisikaan siistiä, jos mulla olis oma blogi, josta voisi kuka tahansa lukea ajatuksia ja katsella kuntokuvia kun dieetit etenevät?
Ajatus itseni mielestä oli lähinnä ahdistava. En ollut tottunut sellaiseen, että avaisin yksityiselämääni ja kirjoittaisin julkisesti ns. päiväkirjaa. Homma lähti kuitenkin ihan kivasti liikkeelle ja uniikkeja lukijoitakin oli jopa pari, kolmesataa päivässä (nykyisin niitä on vaihtelevasti 4500-15 000/pvä ).
Dieettijutut toki olivat monille lukijoille sitä parasta antia. Mutta kävin myös kisapaikoilla ihan yleisön seassakin tekemässä kisarapsaa ja nämä raportit ovat olleet hyvinkin kiinnostavia artikkeleita blogissani. Parhaimmillaan 15-18 tuhatta lukijaa päivässä veti nämä kirjoitukset.
Myös omat kisat ja varsinkin vuoden 2012 kisat olivat yksiä suurimpia magneetteja, sillä lukijoita tuli kisapäivänä kymmeniä tuhansia ja blogi meinasi mennä tukkoon. Tai se itseasiassa menikin hetkeksti, mutta sitten vapautettiin lisää muistia käyttöön ja homma rupes pelittää jälleen.
Mike ja Mä vuonna 2012
mikejamä2012
Kaikin puolin kauan sitä ollaan blogia kirjoiteltu. Tämä postaus on 1708. postaus blogiini. 😀 Pakko heittää kysymys, että tietääkö kukaan yhtään suomalaista bodausblogia, joka olisi pidempään ollut aktiivinen kuin meikäläisen? 😉 Mä itse en tiedä onko sellaista Suomessa?
Hauskaa on ollut ja hauskaa tulee jatkossakin olemaan. Ensi vuonna 2016 heinäkuussa tulee 10 vuotta täyteen ja silloin on tiedossa jotain siistiä lukijoille! Vuosi vielä joutuu odottamaan, mutta osotus kannattaa. 🙂
Tätä tehdään rakkaudella ja tunteella, kuten Pauligin Juhlamokka!
Loppuun sopii hyvin hulavannetyttö, pitkästä aikaa!!
hulavanne seis, ja bannerista tilaamaan!
PS. Älä unohda OCTANEA!

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.