This is Mika

28.04.2013 16:50 2min luku 22

Kivuliaat treenit...

Hello!

Treenit treenattu. Paikko penkkitreeni tuli väkisin väännettyä. Vasen olkapää vihoitellut ja hauiksen kiinnityksissä jotain tulehdustakin, joka vaikuttaa vähän kaikkeen salilla. Melkoisen voimatonta vääntöä siis oli penkissä ja sekös harmitti. Ens saanut tehtyä sinne päinkään kovia treenejä mitä olin suunnitellut tekeväni. Sain hammasta purren tehtyä kuitenkin penkin edes tyydyttävästi loppuun. Mitään positiivista en muuta sitten keksikään tosta treenistä. Olkapäitä piti tehdä pystärin avulla ja vipareita päälle, mutta tuo olkapää meni vain pahemmaksi, joten päätin tehdä vain viparit koneessa.

Mike ja Wilenius oli myös jumpilla ja päästiin siinä lomassa sopimaan seuraava podcast-päivä. Tehdään siis uusi jakso podia ens viikon keskiviikkona. Kokoonnutaan allekirjoittaneen luo ja Maikkeli tuo vielä pari mikkiä mukanaan niin saadaan kunnon äänetkin tallennettua jaksoon. Heittäkää siis vielä Peterille kyssäreita sinne pakkiksen podcast-ketjuun jos haluutte mestarilta kysyä jotain olennaista bodaukseen liittyvää.

Treenien tohinassa Mike nappas kuvan:

insanetwo

Eilen käytiin tsiigaamassa Iron Man 3. Oli kyllä aivan hulvattoman mainio jatko-osa. Läppä lensi jälleen kerran ja Robert Downey Jr. oli oma loistava itsensä roolissaan Tony Starkina. Guy Pierce oli hyvä valinta pahiksena ja toi oman lisänsä leffaan. Nyt vaan Hulkilta uus pätkä ja Thorilta omansa niin pian koittaa taas Kostajien kokoontuminen uudessa Avengers II leffassa.  Nää Marvel-leffat ovat kyllä nousseet meikäläisen top kymppiin mitä tulee toiminnan, huumorin, juonen ja huippunäyttelijöiden suhteen. Tällaiset leffat ovat kyllä ihan uutta Hollywood-rintamalla kun ajatellaan, että nää kaikki hahmot elää periaatteessa samassa maailmassa. Kaikki nivoutuu yhteen.

Pari ärsyttävää juttua tulee aina mieleen ku tsiigaa noita näyttelijävalintoja, kun esim Hulkin osalta joka leffassa on ollut eri näyttelijä ja sit esim Fantastic Four -leffan Human Torchia näyttelevä Chris Evans on myös Captain America. Eikö muka oikeesti olis löytynyt joku muu siihen Captain American rooliin? Kahta Marvel sankaria pitää sit näytellä sama henkilö? TYHMÄÄ!

Eli tarkoittaa vaan sitä, että jos jossain vaiheessa ihmeneloset ja avengersit kohtaavat, niin tod näk human torch on joku muu, ku Chris Evans. Meinaan on se sen verran enemmän ollu esillä kapteeni amerikkana, kuin liekkinä.

Muistakaa kaikki, jotka ootte menossa kattoo tota uutta Rautamiestä, kaikissa Marvel-leffoissa on  aina tapana lopputekstien jälkeen tulla vielä yksi randomi kohtaus. Eli älkää lähtekö leffateatterista pois ennen kuin leffa on oikeesti ohi. Hätäset tyypit missaa aina jotain kivaa noista.

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.