This is Mika

17.09.2014 10:02 5min luku 22

Octane -tarjous: VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ VIEDÄÄN!

Hello hello!
Nyt hyvät kansalaiset tärkeä ilmoitus kaikille! Tänään on 17.9 2014 ja se tarkoittaa, että on viimeinen päivä klo 23:59 asti hyödyntää tuo maagisen loistava Octane -tarjous!
Nyyssis tarjous
Ohjeet vielä viimeisen kerran:

Klikkaa banneria ja sinut ohjataan fitnesstukun sivuille. Rullaa hiirellä sivua alaspäin, kunnes näet sivun vasemmassa alalaidassa tarjouskoodilaatikon. Kirjoita siihen laatikoon NYYSSIS -koodi. Nyt sivusto ohjaa sinut Octane-tarjoukseen. Älä siis klikkaile normihintaista octanea ostoskoriin ja yritä kassalla aktivoida tarjouskoodia, se ei onnistu niin päin. Vain tuo yllämainittu tapa päästää sinut octane-tarjoukseen käsiksi. Tilaa siis useampi purkki tuota laadukasta intraa, sillä tämä tarjous on ainutlaatuinen eikä tule enää toistumaan.

Säästöä teet siis jokaisesta purkista reilun kymmenen euron verran!! Itseasiassa reilu 12 euroa ja se vaikka mummon markoissa on erittäin paljon ihan kenen tahansa budjetilla! Ostat vaikka kaksi tai kolme pönikkää tuota niin jokaisesta saat sen reilu 12 euroa alennusta!  Kymmenestä se tekee jo 124 euroa!!! Pistäkää kavereiden kanssa vaikka kimppatilausta tulemaan niin takuulla saatte kasaan vähintään sen 75 euroa eikä tarvitse edes postimaksuja maksaa!
Tämmönen pönikkä menee meikäläisellä kuukaudessa, jos juon sitä vain treenien aikana, joten itsellenikin moinen tarjous on silkkaa säästöä! Tossa sain mailin yhdeltä hemmolta joka ilmoitti tilanneensa Octanea vuodeksi varastoon. Oli kuulemma sen verran hyvä tarjous, ettei voinut vastustaa. Perusteli vielä, että kun kuitenkin sitä juo joka treeneissä niin kyllä se isompikin varasto käytetään loppuun jossain vaiheessa. Kovasti kiitteli vielä ja lupasi tarjota oluen tuon tarjouksen hommaamisen takia! 😀
Heh heh hee, juu kyllä minä näitä pyrin järjestämään aina aika ajoin. Nää tarjoukset ovat kyllä aivan mahtavia, kun saadaan Fitnesstukku tällaisiin mukaan. Täytyy vain muistaa, että moisia settejä ei tosiaan hirveän usein voi toteuttaa jo niin marginaalisen katteen vuoksi, joten siksi jo ennustankin, että ihan heti ei vastaavaa (jos koskaan) tule näkymään. Toki muita tarjouksia aktiivisille lukijoille tulen aina vinkkaamaan täällä blogissani, kun sellaisia bongaan tukulta!
Eli vielä kerran!! Viimeinen päivä tälle tarjoukselle, tilaa Octane itsellesi ja saat treenisi uudelle tasolle!
Forever_hungry-teaser4small
Nyt on tullut levättyä kahtena päivänä peräkkäin oikein mehukkaasti. Oon saanut nukuttua eilen ja tänään ihan kasiin asti ja olo on mukavan hyvä. Tälle viikolle pitäis olla 4 treenit tiedossa ja lauantaina vielä mukavaa muuta menoa. Lähdetään nimittäin Salossa piipahtamaan. Siellä olis pientä synttärikemuilua ja tuttujen moikkaamista. Odotan innolla tuota fiilistelyä. On kiva kun perusrytmiin tulee silloin tällöin raikasta vaihtelua.
Reilun viikon päästä on Tampereella toiset SM-karsinnat. En pääse itse paikan päälle, mutta innokkaana odotan tuloksia ja kuvia paikalta. Lavalle nousee kovia nimiä ja tietysti kovia odotuksia on monen kisaajan suhteen. Toivotaan, että nähdään hurjan hyviä esityksiä ja timantin kovaa kuntoa.
Valtava hypetys on pyörinyt monen kisaajan ympärillä, etenkin Peter Wileniuksen kohdalla. Nyt nähdään ensimmäinen vilauhdus Peterin lavakuntoa ja lavaesiintymistä. Nouseeko lavalle massamonsteri MM-luokan kireydellä? Esiintyykö Peter yhtä taidokkaasti ja poseeraako mies samalla lahjakkuudella kuin CBB aikoina? Peter on saaanut niistä ajoista aivan valtavan määrän lihasmassaa. Moni muistaa Peterin alle 80 kiloisena CBB-kisaajana ja nyt mies on kisakireenä yli 110 kiloa!!
peetter
Moni pitää Kille Kujalaa Peterin kovimpana vastustajana. Pikkulinnut ovat kuitenkin laulaneet tänne korvaan parista muustakin potentiaalisesta kisaajasta, mutta se riittääkö kireys ja kunto sitten näiden kahden pesemiseen, aika näyttää? Tampereen kisan jälkeen ollaan paljon viisaampia, siellä näemme kaikki potentiaaliset kilpailijat, ellei nyt sitten joku musta hevonen tule suoraan Lahteen. Näin siis saa tehdä jos on voittanut PM, EM, MM-kisat tai Grand Prix -kisat menneisyydessä. Myös viimeisen 3 vuoden aikana SM-kisan voittaneet sekä edellisen vuoden kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet saavat edetä suoraan SM-kisoihin ilman karsintoja. Muutoin on karsintojen kautta mentävä kisaamaan.
Killeä moni pitää Wileniuksen pahimpana vastustajana:
killekoo
Olen jo aikasemmin pohtinut ja vertaillut Kille ja Peteriä. Molemmilla on omat vahvuutensa ja molemmilla on heikkoutensa. Se minkälainen kokonaiskuva heistä tuomareille jää, tulee olemaan ratkaiseva tekijä.
Listataan muutamia juttuja:
Kille Kujala:

+valtava lihasmassa
+paksut kädet
+superpaksut jalat

Muutama kysymysmerkki vielä ennen Lahden kisoja:

?kireys
?esiintyminen: poseeraus, vapaaohjelma, yleinen lavapreesens
?Arnoldsien vaikutus Lahteen

Peter Wilenius:

+superkireä
+lihasmassa
+paksut reidet
+hartialinja leveä

pistetään myös muutama kysymysmerkki:

?kehon balanssi: kädet versus muu kroppa
?poseeraus: Frozen Shoulder

Itse en pidä koskaan mitään asiaa kirkossa kuulutettuna vaikka jotkut tuolla netissä jo hypettääkin niin valtavasti kunkin kisaajan voitosta. Itselleni mielenkiintoista on nähdä miten hyvin Peter poseeraa juuri noissa valtavissa massoissa. Tämä jäätynyt olkapää voi olla jäykistänyt miestä ja melkoisen monessa posessa tarvitaan sitä elastisuutta. Olkapäävamma estää aika tehokkaasti käsien kiertämisen tuplat -poseissa ja nämähän ovat juuri niitä poseja jotka ovat äärimmäisen tärkeitä poseerauksia. Tuplat takaa -poseerauksessa voi ehkä tulla hankaluuksia, koska siinä juuri pitää pystyä kiertämään käsiä taaksepäin, jotta hauikset pomppaavat esiin.
Jos esiintyminen on valtavan jäykkää niin voiko se vaikuttaa arvosteluun? Se jää nähtäväksi. Myös ojentajissa olevat vammat ovat vaikuttaneet Wileniuksen ojentajien kehitykseen ja verrattuna vaikka juuri Killeen, niin kädet saattavat olla himpun verran pienemmät ja ehkä luoda epäbalanssia, kun muu keho on niin valtavan massiivinen? En tiedä onko asia näin, mutta sen näkee sitten Tampereella.
Killen kohdalla kireys on avainsana, jos meinataan Wilenius voittaa. Suomessa arvostetaan kireyttä yli lihasmassan ja hyvin usein kireä ja pieni mies on voittanut pehmeän ja massiivisen miehen. Jos Kille saapuu änkyräkireänä lavalle niin taistelu on silloin äärimmäisen tiukkaa. Killellä on valtavan hyvä balanssi kehossa eikä suoranaisesti heikkouksia fysiikassa. Poseerauksen on oltavan helpon näköistä ja sen on loksahdeltava joka ikinen kerta kohdilleen. MIten paljon Arnolsd -kisat syö Killen kuntoa, vai käykö juuri toisin päin, että Kille  vain kiristyy? Senkin tulemme näkemään sitten Lahdessa.
Itselläni ei ole suosikkeja, vaan lähden kannustamaan niin Killeä kuin Wileniusta. Arvostan molempia huipputason kilpailijoita ylitse kaiken. On mahtavaa nähdä, kun hype ja jännitys kasvaa koko ajan, kun lähestymme SM-kisoja. Kaikille kisaajille tasapuolisesti tsemppiä!!
T. Nyyssis

Kommentit (22)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.