This is Mika

23.11.2014 14:17 2min luku 15

Ekat pikkikset koettu ja GotG nähty!

Morgensta!
Eilen käväistiin salin pikkujouluissa. Näillä pikkiksillä siis avattiin tämä jokavuotinen sesonki. Näitä pikkujoulujahan on sitten sinne jouluviikolle asti suoraan sanottuna joka hiton viikonloppu. Oltiin noin 1 tunti siellä jubailemassa tuttujen kanssa, kunnes alkoi väsyttää. Sali täynnä enemmän ja vähemmän juopunutta porukkaa ja itse selvinpäin. Meno olis varmaan ollut huomattavasti chillimpää omaan makuun, jos olisin ollut kahden promillen humalassa. 😀 Olihan siellä hilpeä meno, hyvät sapuskat oli Saku (omistaja) järkännyt, booli tais olla riittävän tiukkaa ja tupa täynnä iloisia punttijermuja.
Noh, eikös se olekin niin, että pirskeistä pitää lähteä juuri silloin kun siellä on ilo ylimmillään? Loppuillasta tulee laskuhumala, joillekin kiukku ja toisille paha mieli. 🙂 Mä harvoin istun missään tappiin asti eli livahdan pois melko sukkelaan, kun kukaan ei huomaa. 😉
Kohta puoliin pitäis suunnata salille. Tänään käväisen kurkkaamassa Pyllymuron eli Myllypuron punttisalia ja siellä pitäis tuikata rintatreenit tulille. Katotaan saanko tissit suorastaan liekehtimään vai jääkö reenit kytemisasteelle? Ei ainakaan rapulaa ole, kun join pikkujouluissa vain kaksi mukia olutta.
Vihdoin tuli nähtyä Guardians of the Galaxy. Eipä tuo leffa jostain syystä ainakaan omasta mielestäni ollut NIIN huikea mitä sitä oltiin hehkutettu? Aina sitä käy näin, kun sitten odotukset ovat jossain käsittämättömissä sfääreissä.

Ihan siis hienohan se oli ja todellista hc sci-fiä. Juoni oli ok ja näyttelijät ok. Efektit hienoja ja meno oli päällä koko ajan. Jos kuitenkin vaikka vertaa Avengerseja tai uusinta X-men -elokuvaa (days of the future past), niin tuosta GotG:sta puuttui jokin SE -tekijä, jolla olis saanut meikäläisen istumaan sohvan reunalla käsiä hieroen yhteen.
Nyt tietysti moni ihmettelee, että mitä ihmettä, Mika ei tykännytkään niin suuresti Guardianseista? Kyllä mä tykkäsin ja aion katsoa tuon uudelleenkin, mutta tossa oli ehkä vähän liikaa pureskeltavaa yhdellä katsomiskerralla. Hahmot eivät olleet mulle entuudestaan tuttuja, ehkä siinäkin oli sitten se outous tai juttu joka ei suoranaisesti herättänyt sitä massiivista intoa? Ainoa hahmo joka oli tuttu oli se Thanos, mutta senkin hahmon esiintyminen oli lähinnä pieni vilahtaminen yhdessä kohtauksessa. Toki jatkossa Thanosta tullaan varmaankin näkemään paljon enemmän, vaikka olisin toivonut jo nyt Thanoksen pistävän paikkoja mäsäksi big time.

Avaruus oopperaa kyllä kaiken kaikkiaan ja maisemat olivat aivan huikeita. Musa ovelasti sitä 80-luvun hittipoppia, joka juonellisesti oli ehkä sitä parasta antia. Star-Lordin suhde vanhaan kasettisoittimeen on koomista ja samalla just sitä mitä Marvelissa ollaan totuttu näkemään.
Itse annan koko leffalle 3,5/5 vain ja ainoastaan omasta syystä, kun olin asettanut leffalle niin huikeat ennakko-odotukset eikä ne sitten kohdanneetkaan. :'( Suosittelen kuitenkin kaikkia sci-fi faneja katsomaan leffan ja nauttimaan siitä täysin sydämin.

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.