This is Mika

16.07.2019 10:20 2min luku 2

OCTANE 2 YHDEN HINNALLA - BOOM!!

MOIGGA!

Oikein mukavaa tiistaita kaikille! Otsikon mukaisesti PIIIIITKÄSTÄ aikaa saatii Octane -intrajuoma supertarjoukseen, elikkäs 2 yhden hinnalla! Olin yhteydessä tukkuun ja kyselin, miten minun suunnittelema makuyhdistelmä Fresh Forest Berries on myynyt versus muut maut ja kuulin, että maku on ehdottomasti myydyin kaikista. JEAH BEIBE!! 😀

***

***

Pitäähän tässä olla pikkuisen ylpeäkin, että oma kontribuutio lisäravinnemarkkinoilla on tuottanut jotain pientä kivaa kansalle. Itse ehdottomasti kaipasin jo kauan sitten uutta makua Octanen makuvalikoimaan ja ilmeisesti osuin kyllä naulan kantaan makuvalinnassani! Eikö?

Pistähän tämä tarjous ihmeessä hyötykäyttöön, sillä näitä Octane-tarjouksia ei ole kauhean usein enää näkynyt!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan erikoistarjoukseen käsiksi!

Treeneistä!

Jumpat kulkeneet oikein hyvin viimeaikoina. Tuntuu, että jokaikinen treeni osuu ja uppoaa poikkeuksellisen hyvin kuhunkin kohdelihakseen. Valmennuskuvioissa pyrin aina mahdollisuuksien mukaan treenaamaan valmennettavan kanssa ja tämä tekee sen, että tulee tehtyä aika monipuolisia jumppia aika-ajoin. Pienempijakoisista isompijakoisiin treeneihin siis tulee osallistuttua, joka on ihan mukavaa kaikin puolin.

Aamupaino huitelee 92-93kg paikeilla ja on tavallaan jämähtänyt siihen. Pyrin yhä syömään runsaasti ja noudatan ravinto-ohjelmapaketin ruokia. Olen lisännyt tosiaan muutamat extrajuomat päivän ajalle ”välipalaksi” ja näiden avulla kokonaiskalorit nousee sinne 4k hujakoille.

Tällä hetkellä nautin Nutramino XL Protskujuomaa palkkarina ja on muuten hyvää!

Tämä määrä on aivan selvästi rohkeasti plussan puolella, mutta kuten olen usein saarnannut ravinnon ja kulutuksen kombinaatiosta, se tarkoittaa sitä, että kun kulutus kyetään ylläpitämään korkealla, saadaan paras hyöty irti myös korkeista kaloreista. Matala kulutus ja matalat kalorit muuttaa kehonkoostumuksen läskiksi. Se on fakta. Elimistö tällöin säästää kaiken hiilarin ja insuliini muuntaa sen rasvakudokseksi.

Kun sitten treenataan kovaa, aiheutetaan hypertrofiaa lihaksiin ja saadaan kulutus korkealle, pystytään korkeammat kaloritkin hyödyntämään niin, että lihasmassaa tulee lisää ilman suurempaa rasvakudoksen kasvua. Tämä tietysti tarkoittaa, että ravinto on markojakaumaltaan optimaalinen, jonka olen huomioinut omassa Ravinto-ohjelmapaketissa hyvin tarkasti.

Laadukas ravinto, riittävät kalorit ja kuluttava, monipuolinen treeni pitää huolen, että kehitystä saadaan aikaseksi!  Yritän torstaina ehtiä striimata YouTubessa aamupäivällä, jolloin voi tulla livechattiin mukaan kyselemään kiperiä kysymyksiä treenistä ja ravinnosta. Tervetuloa mukaan vaan!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.