This is Mika

10.12.2015 05:23 2min luku 23

Alekoodia mukaan!

Terve!

Lähdetään ihan otsikon mukaan höpisemään mitä kivaa tässä ollaan säädetty teille. Nimittäin nyt olis sunnuntaihin klo 23:59 asti tällainen diili voimassa. Kun ostat vähintään 40€ tuotteita tukulta, saat 10€ alennusta!

Klikkaa banneria!

700x240_Code_10for40_dec15

Kassalle mentäessäsi kirjoita alennuskoodi: NYYSSIS alekoodiruutuun ja saat hyödynnettyä edun!

ProPuddinkikin on voimassa sunnuntaihin asti, joten hyödyt näistä vaikka yhdessä! Klikkaa ProPuddinki-tarjousta alapuolella niin pääset siihen käsiksi!

700x240_mika_propud_aug15

Treenit kulkee joka kerta paremmin ja paremmin. Kroppa on hyvin toipunut kisavuodesta ja painoakin on hulppeat 93 kiloa. Nyt taotaan lisää massaa ja sitä kautta jos saisi siihen lavakuntoon sen 5-10 kiloa lisää niin olisin tyytyväinen. Tämä tietysti vaatii paljon työtä ja omistautumista.

Tässä jumpataan ojentajia viikko ennen SM-kisoja

triceps

Kropassa on melkoinen paine päällä kun ruoka maistuu ja elopaino nousee. Pidän treenit koko ajan hyvin volyymipainotteisina. Käytän maltillisesti painoja, juuri sellaisilla, että saa kunnon vastuksen lihakseen.

Viikonloppuna olis eräs bodybuilding henkinen porukka tulossa kuvailemaan ja haastattelemaan meikäläistä Mayorsille. Katsotaan mitä kivaa siitä saadaan aikaseksi. Näette vähän mitä siellä salilla touhutaan nykyään.

Koitan myös väsästä oman infoluontoisen videon ja vastailen vähän kysymyksiinkin. Tännekin voi laittaa jotain kyssäreitä jos haluat että vastailen niihin videolla.

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.