This is Mika

29.04.2013 18:51 1min luku 13

Octane-Mika

Heippa!

Kuten huomaatte päivityksen kuvituksesta, jopa minä olen päässyt Star Nutritionin tuotteen kanssa mainokseen! Kyllä, ihka uusi ja upea Intra-workout on markkinoilla ja myynti on lähtenyt huikean hienosti käytniin! Itselleni tipahtaa tuote varmaankin tämän viikon aikana postikonttoriin ja pääsen testaamaan tätä uutta Octanea omenen makuisena! Jees! Tämä on kyllä ihan must tuote ja ehdoton kaikille tosissaan treenaaville. Treenin aikana on saatava aminohappoja, jotta pystymme minimoimaan lihasten kataboliaa. Treenaat kovempaa ja pidempään kuin koskaan Octanella!

Tilaa sinäkin Octane bannerin kautta! 

Octane mainos

Minulle kelpaa vain parhaimmat ja toimivimmat lisäravinteet. ”The quest for pro card” vaatii sen. Fitnesstukulta saan kaiken tarvittavan matkalleni kansainvälisiin kilpailuihin. Menestyminen vaatii omistautumista, uhrautumista, riittävästi lepoa, kovaa treeniä, puhdasta ravintoa ja huippulaatuisia lisäravinteita. Fitnesstukulta myös sinä saat kaiken tarvittavan optimoidaksesi treenisi ja kehityksen. Jos minulle Fitnesstukku on se, josta saan kaiken sen mitä tarvitaan ollakseen menestynyt, uskoisin sen riittävän myös sinulle.

Blogissani kerron mitä lisäravinteita kannattaa käyttää ja millä saat parhaimmat hyödyt irti. Testaan, kokeilen ja vertailen tuotteita ja palautteen löydät täältä. Kerron myös tarjouksista ja tuoteuutuuksista aina kun niitä on tulee. Ole siis menossa mukana ja seuraa päivittäin blogiani!

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.