This is Mika

24.09.2014 04:48 1min luku 12

Suunnitelmia

Moi!
Lahden kisat sen kuin lähestyy. Enää muutama viikko ja H-hetki on käsillä. Ollaan jo perjantaina tulossa hoodeille ja lauantaina heti messuille pyörimään ja katsastamaan miten bodykansa on turvonnut vuoden aikana.
Lauantaina kisataan bodauksen Suomenmestaruudesta ja itse palan halusta nähdä Suomen lihaksikkaimmat jäbät lavalla. Itselläni on kivoja muistoja parin vuoden takaa kisoista ja ensi vuodelle ollaan rakentamassa jo sotasuunnitelmia.
victory
Oma paino keikkuu siellä 87-89 kilon hujakoilla ja treenit kulkee mainiosti. Neljästi pyrin rasittamaan jalkoja viikon sisään, joista kaksi on useamman liikkeen treenejä ja kaksi ns. ”palauttavia” yhden (max kaksi) liikkeen jumppia.  Hyvin tuntuu menevän homma perille, joten ei muuta kuin samaa rataa vaan jatketaan.
Kisasuunnitelmia siis ollaan jo salaisen taustatiimin turvin tekemässä ja jos kaikki jälleen kerran menee kuin ollaan suunniteltu niin ensi vuonna ollaan taas lauteilla. Tää on aina iso projekti kun meikäläinen lähtee kisaamaan ja suunnitelmia on lähdettävä rakentamaan reilusti vuotta aiemmin.
Lauantaina tosiaan ollaan ihan yleisössä nauttimassa kisoista ja tekemässä omia havaintoja. Sunnuntaina ollaan Fitnesstukun osastolla ihan fanien vuoksi hillumassa. Käväisen osastolla myös lauantaina mutta pääosin olen katsomassa kisoja.
 

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.