This is Mika

09.12.2014 21:33 1min luku 13

Etureisiä eristävästi

Tere!
Tänään oli viikon eka jalkapäivä. Vuorossa oli etureidet. Teen huomenna vielä palauttavan setin etureisille ja sitten onkin loppuviikosta tarkoitus tehdä takareisille omat rääkit.
Etureisiä eristettiin neljäsosakyykyillä smithissä, jalat kapella asennolla. Tangolla lähdettiin liikkeelle, kympin settejä ja noustiin aluksi 10kg korotuksilla ja satasen jälkeen 20kg korotuksilla. Hackissa ja prässissä superina ensin parallel hackia ja sit ”heinosen espanjalaista prässiä” eli isovarpaat yhteen, kantapäät ulos. 20+30 toistoa ja sarjoja 5. Lopuksi reiden ojennusta pudotussetteinä. Au au au… Etureidet on nyt pipinä. Ei muuta kuin paljon ruokaa niille niin ne ehkä tajuaa kasvaa?
keskittyy! FOCUS!!! 205kg.
etureiskoja
Vaikka tuo neljäsosakyykky eli quarter squatti käykin hieman polviin, se on ehjillä polvilla tehtynä erittäin mukava ja etureisiä eristävä liike. Siinä ei siis ole tarkoituskaan mennä alas, ei edes 90 asteeseen. Liikkeellä on hiton hyviä etuja, sillä esim alaselkä ei mene tukkoon lainkaan ja selän ryhti pysyy suorana. Rasitus tuntuu lähes pelkästään etureisissä. Kun menen alle 90 asteen siirtyy rasitus välittömästi takareisille sekä perseelle. Sitä en kuitenkaan halua, sillä teen takareidet omana päivänä.
Kuvattiin lyhyt klippi muutamasta sarjasta tänään:

Kommentit (13)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.