This is Mika

17.02.2019 15:19 2min luku 0

NyyssisTalk - Uusi sarja vie netin ihmeelliseen maailmaan!

Moiggis!

Eikö niin, että nauru pidentää ikää, jos nyt ei naura itseään hengiltä? Itselleni on pirun tärkeää, että elämässä on huumoria ja hauskuutta mukana. Tämän takia sain älynväläyksen, että pistetäänpä uutta sarjaa tulille, jossa sukelletaan internetin maailmaan ja haetaan sieltä kaikkea iloista ja hauskaa ja repeillään siinä samalla.

***

***

Totuushan on, että nauru tarttuu ja hymyillessä maailmakin näyttää vähän valoisammalta. Mä tykkään kaikenlaisesta huumorista, myös huonostakin sellaisesta. Joskus kaikki jutut ei avaudu, mutta ei se mitään, mennään silti eteenpäin.

Uusi sarja on siis nimeltään NyyssisTalk! ja näissä parinkymmenen minsan pätkissä tullaan kurkkailemaan videoita ja kuvia ja muita hassutuksia mitä nyt tuolta netistä löytää. Mennään myös bodauksenkin maailmaan ja saatetaan tsekkailla kisaajia, kisoja ja muita lajiin liittyviä jutskia, joita voi esim selostaa yms. Otetaan myös ehdotuksia vastaan, mitä NyyssisTalkissa voisi esiintyä tai tehdä. Saa siis ehdottaa ja kommentoida!

Ekassa jaksossa selaillaan Pakkotoisto.comin legendaarista ”Repesin, eli hauskoja kuvia netistä” -ketjua. Tää ketju on ollut jo vuodesta 2004 pystyssä ja sinne jengi on postannut tuhansia hassuja kuvia, mihin on sitten törmännyt surffaillessaan. Selataan siis pakkiksen ketjua tällä kertaa ja repeillään kuville. Siellä on oikeasti hauskoja kuvia ja vähemmän hauskoja, ellen sitten vaan ymmärrä niitä. Oli miten oli, tässä sarjassa ihmetellään, pohditaan ja repeillään vähän sille sun tälle!

Eka jakso, NyyssisTalk, olkaa hyvät!


Äläkä unohda ilmaisia toimituksia!

Kirjoita kassalla koodi: NYYSSIS, niin postikulut poistuvat laskulta. Nyt ei siis tarvitse ostaa yli 49€, vaan voit shoppailla pienempiäkin ostoksia! Koodi voimassa 17.2 klo 23:59 saakka eli enää tämän päivän!!

Klikkaa siis kuvaa alla ja käytä kassalla koodi: NYYSSIS

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.