This is Mika

26.04.2016 18:00 3min luku 2

ALLIANCE & NYYSSIS - LEGDAY

Terve!

Ja näin se päivä koitti, kun Alliancen Pauli Pöyhiä sekä Joonas Haapasaari saapuivat legendaariselle Mayor’s Gymille testaamaan meikäläisen jalkajumppia. Tärskyt sovittiin alakerran Ciao -kahvilaan ja introt höpistiinkin siellä. Pieniä vaikeuksia tosin syntyi melko varhaisessa vaiheessa, kun Joonaksen kännykästä loppui muisti ja Paulin kuvaajan kameran akusta ehtyi virta, kun me pojat tuntutolkulla heitettiin läpänderiä ja treenattiin pitkän kaavan mukaan.

Jo vain, siis pitkän kaavan mukaan siis jumpattiin, joka tarkoitti sellaista maratoonia sarjamäärissä sekä toistoissa. Mun metodit (väärät) ovat muuttuneet ajan saatossa hieman erilaisiksi ja ajatusmallini pohjautuu siihen teoriaan, että tärkeintä on työstää itse lihasta riittävän pitkään, jotta se solutasolla saadaan hajotettua. Liikkeillä itsessään ei ole merkitystä vaan nimenomaan sillä tekemisellä.

Purin aikanaan vammojen ja heikon kehityksen takia koko jalkatreenini palasiksi ja jätin vain olennaiset asiat työpöydälle. Huomasin, että liikkeiden määrillä ei suoranaisesti ole minun kohdallani suurta merkitystä vaan ennemminkin sillä, että sarjat ja toistot todellakin viedään loppuun asti. Lihas pystyy ottamaan yllättävän määrän rankaisua vastaan ja treenit voidaan viedä paljon pidemmälle ikään kuin huijaamalla itsensä sinne vaivihkaa.

Reenit käynnissä ja pojilla alkaa hymy olla vähän jo väkinäistä! 😀

13071966_10209176889324001_1357475547598234305_o

Tänään tehtiin yksi minun perustreeneistä etureisille, jonka tulette näkemään videolta jossain vaiheessa. Ensin esiväsytimme etureisiä reiden ojennuslaitteessa. Koska liike alkoi pienillä painoilla, lämmittelyä ei tarvittu vaan lämmitys lihaksille syntyi itse liikettä tekemällä. 3 nousua 30 toiston turvin ja olimme 30 kilon painossa, jolla tehtiin vielä 5 sarjaa 30 toistoilla. Lopussa pudotimme kahteen viimeiseen sarjaan 5kg kumpaiseenkin, jotta saimme riittävän määrän puhtaita toistoja. Kaiken kaikkiaan siis 10 sarjaa 30 toistoa ensimmäisessä liikkeessä. Erikoistekniikkana käytimme rest-pausea sarjoissa.

Toinen liike

Prässiin suunnattiin seuraavaksi ja siinä progressiivisesti noustiin painoissa aina 250 kiloon (+kelkka 80kg) asti. Yksi sarja sisälsi 30+30 toistoa joiden välissä oli 30 sekunnin tauko. Erittäin tehokas tapa saada extra toistoja, kun 30 sekunnissa kivasti saadaan maitohappoja poistumaan lihaksista. 50 kilolla liikkeelle ja korotukset aina 50kg. Viimeinen sarja oli pudotussarja, jossa tehtiin 15 toistoa per painot eli ensin 15x250kg ja pudotus -50kg. 5 sarjaa siis 60 toistolla + pudotussetti 75toistoa.

alliancen kanssa

Kolmas liike

Kolmas ja viimeinen liike oli pystyhacki. Tuossa kohtaa oli etureidet melkoisen väsyneet, joten viimeinen liike oli vain muodollisuus. Pystyhackissa 3 sarjaa 10 toistoa ja lähinnä makusteltiin siinä.

Pauli ja Joonas tykkäsivät kovasti tästä lähestymistavasta. Missään vaiheessa ei jouduttu jättämään sarjaa kesken jonkun muun asian takia, kuten keuhkojen hyytymisen tai alaselän kipujen vuoksi. Vain itse lihas teki työtä ja se myös tuntui siellä missä piti.

Treenien jälkeen mentiin vielä syömään ja pohtimaan bodybuildinkia. Videot tästä tulossa todennäköisesti jo tän viikon aikana. Antakaa pojille piiskaa ja palautetta, että kansa vaatii videoita eetteriin, niin veikkaisin heidän puskevan nämä ulos hyvinkin nopeasti.

Eli siis syy miksi puhun monikossa on siksi, koska Pauli teki omaa ”road to”-sarjaansa oman kameramiehen kanssa ja Joonas pukkaa oman frendinsä kanssa Alliancen kanavalle oman versionsa tästä päivästä! Tulossa siis kahdelle eri kanavalle matskua!! BOOM! Erittäin siisti homma! Kiitos vielä koko poppoolle, Pauli/Joonas sekä kameramiehet! Upea päivä oli!

JA muistakaa vielä lukijat rakkaat! Octane on hetken vielä super kovassa tarjouksessa!! Tilaa jo tänään! Klikkaa kuvaa alla niin pääset suoraan diiliin käsiksi!

octane 37,90

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.