This is Mika

25.06.2020 17:39 3min luku 2

Nyt se on virallista! ULTIMATE INTRA COMBO on Fitnesstukulla!

Moi kaikki!

Fitnesstukku on ottanut minun promoamani Ultimate Intra Combon valikoimaansa ja tarjoaa siis Octanen sekä EAA hardcoren yhteishintaan 46,90 € (norm. 55,80€). Näihin tuotteisiin olen itse suunnitellut omat maut ja nämä ovat Octanessa: Fresh Forest Berries sekä EAA hardoressa: Strawberry. Nämä sopivat keskenään todella hyvin ja marjaisaa intrajuomaa juo erittäin mielellään treenin aikana, kun se maistuu ihan oikeasti hyvälle. Tämä kombinaatio Octanea sekä EAA:ta kaiken lisäksi toimii yhdessä pirun hyvin täydellisen aminohappoprofiilinsa kanssa estämään ennenaikaista kataboliaa.

***

***

Klikkaa kuvaa alla ja tilaa tämä kombo itsellesi! Muista myös hyödyntää ”MIKA10” alekoodi ja saat -10% extra-alennusta muiden alennusten lisäksi!

Treeneistä ja jusseista!

Pientä taukoa tullut väkisin salista, kun oltiin juhannus Somerolla ke-su akselilla. Nahka paloi kivasti upeassa säässä ja grillisapuskaa puputettiin kaksin käsin.

Grillissä makkaraa, ribsejä, kanavartaita, maissia, pekonisieniä sekä halloumi-juustoa!

Itselleni suurinta kivuutta on aamupala auringon paisteessa, kun saa siemailla kahvin rauhassa ja vedellä kananmunat pekonin kera. Luonnon helmassa syöminen saa ruoan kuin ruoan maistumaan erityisen hyvältä!

Jänne rusahti treeneissä

Tänään puntilla Jannin kanssa ja olkapäät tehtiin hevisti. Pääliikkeenä toimi Arnold Press, jota veivattiin hartaudella. 10-15 toistoa alkuseteissä ja mitä isompiin noustiin, pudotettiin toistomäärät sinne 6-10 hujakoille. 42,5 kilon hanttelit oli maksimiraudat tällä kertaa, jotka tuntui yllättävän kevyiltä, mutta vikan toiston kohdalla vasemman kyynärpään jänne rusahti oudosti ja päätin jättää sarjan siihen. Toivotaan, ettei mitään hajonnut siellä. Kipeä se on nyt, muttei normaalia kipeämpi, mitä tuo jänne on ollut viimeisen 3-4 kuukauden ajan.

Jannilla myös ollut ihan sama vaiva pitkään, mutta onneksi hänellä ei sen pahemmin alkanut särkeä kyynärpäät pystäriä tehdessä. Komeat raudat hänelläkin oli vikassa setissä : 4 x  28kg. Vahva mimmi!

Vääntö päällä ja rauta nousee ilmaan!

Laitoin videoklipin vikasta sarjasta Instaan:

NyyssisLive eiliseltä päivältä

Eilen pitkästä aikaa pistin YouTubeen livechatin tulille. Oli muuten yksi parhaista striimeistä koskaan. Erittäin hyvää keskustelua ja podintaa treenaamisesta, diettaamisesta ja ravinnosta. Tässä alla tallenne eiliseltä:

Äänikirjavinkkejä!

Tässä pari hyvin mielenkiintoista kirjaa lukuun tai kuunneltavaksi! Suosittelen lämpimästi näitä. Aki Hintsan Voittamisen Anatomia on niitä kirjoja, jotka jokaisen tulisi lukea elämänsä aikana! Vaikuttava teos. Kun klikkaa kuvaa alla, saat Nyyssiksen eksklusiivisen tarjouksen eli 30 päivää ilmaista kuuntelua! Luet tai kuuntelet siis nämäkin teokset täysin ilmaiseksi, kun rekkaat sisään tätä kautta!

Auschwitzin tatuoija on rankka tositapahtumiin perustuva teos, joka koukuttaa välittömästi. Jos aihe ahdistaa, niin tarinassa on kuitenkin onnellinen loppu! Klikkaa kuvaa alla!

Eipä tässä muuta tällä kertaa! Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille ja muistakaahan treenata kovaa sekä syödä hyvin. Ja jos kiinnostaa meikäläisen opit ja ohjeet, niin älä emmi hetkeäkään vaan tilaa ravinto-ohjelmat dieetille tai lihasmassaa varten nettikaupasta sekä tietenkin minun tehokkaat ”vähän erilaisemmat” treeniohjelmapaketit! Nämä ohjelmat ovat suunniteltu puhtaasti lihasmassan kasvatusta varten! BOOM!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.