This is Mika

25.10.2019 15:49 3min luku 0

Flex Wheelerin kohtalo ja muuta jorinaa

Moikka dyyds!

Muutamia päiviä sitten iski uutinen nettiin, jossa höpistiin jotain legendaarisen kehonrakentajan Flex Wheelerin jalan amputoinnista. Ensin porukka kuittasi asian puhtaana trollina mutta kauhuksemme väite olikin täyttä totta. Viime viikolla ilmeisesti lauantaina tai sunnuntaina todellakin Flex kiidätettiin kiireellisesti sairaalaan leikkaukseen ja mieheltä pistettiin oikea jalka (kuvista päätellen) polven ja nilkan väliseltä alueelta poikki.

***

***

Itse spekuloin jo alkuviikoista striimissäni, että kyseessä on ilmeisesti jonkin asteinen verenkiertohäiriö, mikä oli juurikin näin. Flex on kamppaillut asian kanssa suhteellisen pitkään, kärsinyt ilmeisesti valtavia kipuja ja mitä pidemmälle verenkiertohäiriö eteni sitä todennäkköisemmäksi jalan amputaatio tuli. Lopulta vaihtoehtoina oli joko hengen menettäminen tai kaiketi kuolioon(?) menneen jalan poisto.

Näissä kahdessa lähetyksessä ollaan aihetta pohdittu.

Shawn Ray antoi eilen haastattelun, jossa hän kertoi keskustelleen Flexin kanssa leikkauksen jälkeen ja Shawn vahvisti, että kyseessä on siis ollut verenkierrollinen häiriö, joka on vaivannut jo pidemmän aikaa Flexiä.  Videossa puhutaan siitä, että Flex on kärsinyt todellakin valtavista kivuista jalassa ja Shawn puhuu siitä, että kipu oli yksi iso vaikutin siihen, että jalka poistettiin.

Flex Wheeler julkaisi instagrammissa kuvan amputoidusta jalastaan:

Syytä ei toistaiseksi tiedetä, eikä Flex ole tätä kertonut edes Shawnille. Spekulaatiot pyörivät 2017 vuoden comebackin osalta, että tämä olisi vaikuttanut jalan verenkiertohäiriöön. Syntholia ollaan väläytelty, että Flex olisi kyseisen öljymäisen aineen kanssa lätrännyt ja tämän vuoksi jalalle olisi jotain tapahtunut? Ken tietää? (oikeasti siis Ken tietää, sillä Ken on Flexin oikea etunimi) Tuskin absoluuttista totuutta saamme kuulla koskaan…

Flex Wheelerillä on ollut melkoisia terveysongelmia ennenkin. Miehen munuaiset lakkasi toimimasta abaut 2000-luvun alkupuolella ja hän sai munuaisiirrännäisen ilmeisesti 2003-2004 vuosien aikana. Shawn Ray mainitsi myös mielenterveysongelmat Flexillä, masennuksen ja itsetuhoisuuden. Oli miten oli, Wheeler on kieltämättä kokenut paljon ja varmasti paljon epäonneakin on ollut matkassa.

Hyvin kurjaa kaikin puolin ja tällaisten uutisten kuuleminen on harmillista. En usko, että kyseessä olisi mitenkään yleinen ja usein esiintyvä ongelma, joka olisi kehonrakentajien keskuudessa tuttu. En itseasiassa ole koskaan aiemmin kuullutkaan, että raajoja amputoitaisi, vaikka Dave Palumbo videolla mainitseekin jonkun vastaavan tapauksen. Onko kyseessä geneettinen juttu vai onko jollain aineella osuutta asiaan, ehkä asiaa avataan myöhemmi lisää, ehkä ei? Who knows?

Omia horinoita

Treenit on pysyneet oikein tehokkaina viime päivinä. Viime viikon sairastelu on takana päin ja fiilis on mahtava, kun olen päässyt salillekin puuhastelemaan.

12 x 150kg tuli penkistä maanantaina pitkän sairastelun jälkeen, mikä oli iloinen yllätys!

Paino huitelee 96 kilossa ja rasvaprosentti ei ole onneksi ihan luokattoman korkealle karannut. Pitää vaan jaksaa painaa jumppaa riittävän kovaa ja katsoa syömisiä. Niillä on iso osuus kehon koostumuksessa. Suosittelen lämpimästi hommaamaan niin treeniohjelma– kuin ravinto-ohjelmapakettia meikäläiseltä, niin aivan varmasti hommat lähtee uudelle tasolle ja kehitystä syntyy.

Hurjat tarjouskoodit!!!

Ja nyt on huoionarvoisia koodeja tarjolla! Klikkaa siis kuvaa alla ja käytä koodeja. Säästät puhdasta rahaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.