This is Mika

04.01.2017 14:16 2min luku 19

Nyt se on ennakkotilattavissa!

Hellurei ja hellät tunteet!

Voi veljet, vähänkö on siistiä. Meikäläisen kirja, Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas on vihdoin saatu Docendo.fi -tietokirjakauppaan ennakkomyyntiin hintaan 27,90€!

Tilaa kirja klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Kirjan saa siis edukkaammin tilaamalla ennakkoon ja mikä siisteintä, tuo kirja tulee vielä signeerauksella varustettuna. Kirja julkaistaan maaliskuun aikana. Ei mene siis enää pitkään, kun kirja on ulkona. Ou yeah beibe! 🙂 Osta itsellesi tai lahjaksi, tämä opus on kannesta kanteen täynnä juttua.

On sitä kirjaa tehdessä kieltämättä tullut välillä mietittyä, että kehtaako sitä kertoa omista touhuiluista ja kommelluksista nuoruudessa saatikka myöhemmällä iällä, mutta antaa mennä.

Jos tässä ollaan kirjaa lähdetty kirjoittamaan, niin voihan sitä vanhoja tarinoita kisareissuilta ynnä muista jutusta availlakin. Ja on mukana vakaviakin asioita, kuten diettaamisen nurjat puolet, väsymykset, syömishäiriöt yms. Ei kaikki ole niin helppoa miltä se saattaa somessa näyttää, enkä ole sellaista koskaan itseasiassa edes mennyt esittämäänkään. Minulle ei tuota ongelmaa kertoa omista ongelmistani mitä olen kohdannut dieeteilläni. Olen avoin sen suhteen ja haluan itseasiassa usein puhuakin diettaamisen vaaroista ja dieeteistä aiheutuvista mahdollisista jälkioireiluista. Olen usein täällä blogissanikin jakanut teille miten rankkaa diettaaminen on ja miten väsynyt ja nälkäinen ihminen on taistellessaan itsensä kohti kisoja.

Kirja on värikäs ja minun näköinen. Treeniopas on kreisiiiiiii ja se on revitty suoraan minun treenimaailmastani. Esimerkkejä on paljon ja kaikki ovat käytännössä testattuja. Haastat itsesi ja löydät itsestäsi aivan uusia asioita. Tämä opas vie treenisi aivan uudelle tasolle. Se on varma, ettet ole tällaista ennen nähnyt. Treeniopas innostaa ja se on hauska. 🙂

Yes, että tällaista. Täytyy sanoa, että en olis uskonut lähteväni tähän hommaan mukaan, mutta kun se tilaisuus tuli ja kirjan tekijätiimi vahvistui, niin homma oli selviö. Nyt olen kyllä ylpeä niin itsestäni kuin koko tiimistä kirjan takana. Tämä on niin siisti juttu ja se päivä, kun saan kirjan käsiini, huh. Se on minulle iso juttu. <3 Tätä on tehty isolla sydämellä. Ja tämä kaikki on maaliskuussa myös sinun käsissäsi! 😀

Kommentit (19)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.