This is Mika

30.08.2016 20:14 2min luku 6

Nyt kolisee

Moroskuta rallaa!

Tukulla kolisee taas kuun vikojen päivien kunniaksi hyviä tarjouksia. Erittäin hyväksi havaittu lisäravinnesarja, Chained Nutrition on tarjouksessa nyt! Vähintään -30% alennusta lähtee normihinnoista pois. Pirun monta hyvää tuotetta tuossa sarjassa, joita itsekin aktiivisesti käytän. Suosittelen!

Klikkaahan tuota banneria alla, niin pääset samoin tein tuotteisiin käsiksi.

700x240_payday_FTUK_aug16

Hyvin menny tämä päivä ja pitää kyllä jo kiittää teitä hyvät ihmiset kaikista sadoista ja sadoista onnitteluista, mitä olen saanut facebookkiin! Sydäntä lämmittää, kun on tuollainen määrä positiivisia ihmisiä, jotka näkee sen vaivan ja haluaa omalta osaltaan toivotella tasalukuja.

Mulla on iso usko ihmisten hyvään mieleen ja hyvyyteen ylipäätään. Musta tuntuu, että meillä yhteiskunnassa on paljon hyviä ihmisiä ja välittäviä persoonia, jotka vaan hukkuu sen kaiken negatiivisen alle. Yleensähän mediakin tiedottaa lähinnä vain onnettomuuksista, pahoista asioista ja kaikesta negatiivisesta paljon aktiivisemmin, kuin niistä hyvistä asioista mitä täällä tapahtuu.

Ihan vaikka vain toisen muistaminen on minulle sellainen hyvä asia, hyvyys, joka saa iloiselle mielelle. Niin helposti käännymme ajattelemaan asioita toisin päin ja luomme itsellemme negatiivista energiaa. Mä olen pääasiallisesti aina nähnyt sen kuuluisan lasin puoliksi täynnä.

Hymy, tervehtiminen, toisen auttaminen, oven auki pitäminen, huomioiminen, empaattisuus, ystävällisyys, maltillisuus, jne. Näitä ominaisuuksia on suurimmassa osassa meitä ja aivan takuu varmasti suurin osa meistä haluaa välittää toisistaan. Jaetaan rakkautta ja hyvää mieltä aina vain enemmän ja enemmän toisillemme. Pienistä ilon virroista syntyy ne järvet ja meret.

😀

Kiitos vielä kaikille onnen toivotuksista. <3 Love you DYYYDS!!

thumb

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.