This is Mika

15.06.2014 12:47 2min luku 3

Kesän 2014 BANNERISKABA!!

Totally DYYYYD!!
Näin se on!
Luit oikein, banneriskaba käynnistyy NYT! Pitkään mietin, että pistänkö lainkaan kisaa käyntiin, mutta onhan se pakko pistää kesän kunniaksi kilpailu päälle! 😀
Jälleen kerran palkintoina on mahtavia juttuja. Ensinnäkin pääset minun kanssa treenaamaan valitsemaasi lihasryhmää punttisalille. Toiseksi, treenien jälkeen lähdetään haukkaamaan jotain hyvää sapuskaa ja ilman mitään kiirettä päästään vielä jutustelemaan ruuan ääreen. Minä tarjoan sapuskat ja treenit! Treenaaminen pyritään toteuttamaan Myyrin Kuntokeskuksessa!
Extrana näiden palkintojen lisäksi saattaa mukaan tulla jotain yllätyspalkintoa… 🙂
Kilpailuun voi osallistua ajalla: 15.6.2014-30.7.2014
banneriskaba_smll_2014
Säännöt ovat simppelit kuten aina ennenkin:
Tee mahdollisimman suuri tilaus bannerini kautta. Suurimman yksittäisen tilauksen tehnyt henkilö palkitaan treeni-lounas-komboon kanssani!
Toimi siis näin:

  • Lähetä sähköpostiini (mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com) maili otsikolla: Bannerikilpailu ja oma nimesi
  • Laita tilauksesi arvo sentilleen sekä päivämäärä milloin tilaus on tehty SEKÄ TILAUSNUMERO!!. (näin pystyn tarkistamaan tilauksen oikeellisuuden)
  • Anna oma nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi, josta sinut voi voiton sattuessa tavoittaa
  • Kerro myös lyhyesti mitä haluat treenata kanssani

HUOM!!! Lisää vielä tilausnumerosi tilauksesta mailiin. Saat tilausnumeron tilausvahvistuksessa!!!! Tämän avulla pystyn jäljittämään tilauksen tarkasti ja tarkistamaan summan oikeellisuuden!!! HUOM!!!

Vinkki: Helpointa on ottaa kuvakaappaus tilausvahvistuksesta, minkä moni kilpailuun osallistuneista on fiksusti tehnytkin ja laittaa kuva liitteenä sähköpostiin!

-Bannerikilpailu on voimassa: 15.6.2014-30.7.2014
-Muina ajankohtina tehdyt tilaukset eivät osallistu tähän kilpailuun.
-Eri tilauksia ei voi yhdistää. Tilauksen on oltava yksittäinen!!
-Pidä huoli, ettet ole mennyt Fitnesstukun sivuille aikaisemmin muuta kautta tai ettei sinulla ole tukun sivut auki toisessa välilehdessä. Helpointa on tyhjentää välimuisti selaimesta ja sen jälkeen mennä bannerin kautta tukun sivuille. Näin vältymme epäselvyyksiltä.

😀 😀 😀

Elikkä kisa on suurin piirtein puolitoista kuukautta pitkä, aikaa siis on osallistua. Ja tässä skabassahan metkaa on se, että kukaan ei tiedä miten pieni summa on kärjessä. Se voi olla hyvinkin mitätön tilaus ja silti olla se suurin tilaus. Toisin sanoen, aina kannattaa osallistua vaikka sinusta tuntuisikin tilauksen olevan pieni.

Ja ainahan kannattaa vaikka kaverin tai kaveriporukan kanssa yhdistää tilauksia niin kokonaissumma luonnollisesti tulee kasvamaan. Arpokaa sitten keskenänne, kuka saa olla se onnekas voittaja. Näitä kilpailuja ei kyllä kauhean useasti järjestetä, eli harvinaista herkkua on päästä mun kanssa jumpille ja mättämään sapuskaa siihen päälle. Tähän mennessä jokainen aikasempi kisan voittaja on ollut erittäin tyytyväinen palkintoihinsa! Hauska päivä siis tiedossa kaiken kaikkiaan! 😀

Kannattaa osallistua!

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.