This is Mika

05.04.2013 10:09 2min luku 24

Nyt kannattaa!

Moi

Kyllä kannattaa, nimittäin tilata fitnesstukulta vaikka mitä! Pientä tai suurta, ihan sama, sillä kuljetus on ilmainen! Nyt ei tartte pähkäillä, että saako sen 75 euroa täyteen, jotta saisi postimaksut pois. Nyt voit siis surutta tilata ne vetoremmit tai pari pussia kreatiinia eikä hintaan lisätä mitään muuta!

9.4 on voimassa tämä tarjous eli toimi tämän aikataulun mukaan! Ja toki bannerin kautta mene tukun sivuille niin tuet omakustanne urheilijaa huomaamattasi!

ilmainen toimitus

Kesäkumit ovat nyt alla ja toivotaan samalla, ettei takatalvea enää tule. Kyllä se on sellainen juttu, että kesä sieltä puskee ja väkisin. Tässä on perinteiset kultsan kisat tulossa ja se on selvä merkki, että kesä on lähellä. Nyt vähän jumppaa tiedossa ja sitten pitääkin jo orientoitua viikonlopun taisteluihin.

Tuli sitten katottua Walking dead:in vika jakso, joka oli kyllä hyvä. Kunnon tulitusta ja menetettiinp vielä yksi keskeinen pääosanesittäjäkin. Voi vitsin vitsi, kyllä nyt menee taas pitkä tovi, ennen kuin uusi kausi käynnistyy. Sarja on parantunut huikeasti sitten kakkoskauden hömppädraamailun. Hahmot kehittyvät koko ajan, kuten esim se Rickin poika, josta on selkeästi kehittymässä kunnon sosiopaatti. Mutta minkäs teet, jos teini-iässä joudut keskelle zombimaailmaa? Se on taistele tai pakene -mentaliteetti. Liipasinsormen pitää olla melko herkässä, jos mielii selviytyä hengissä tuosta maailmasta. Toivotaan, että juonikin etenisi hieman jouhevammin kuin nyt on ollut tapana. Ja saisivat oikeesti lähteä sieltä vankilasta ja etsiä uusia mestoja. Enemmän sellaista road movie meninikiä.

The Walking Dead

Onneksi meillä on sentään Game of Thrones. Eka jakso nähty ja huh huh, mahtava fiilis. Tässä on kyllä sarja joka aina loppuu ihan liian nopeasti. Se 50 minsaa ei ole koskaan mennyt niin nopsaan, mitä tän sarjan kohdalla menee.

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.