This is Mika

06.10.2017 11:31 4min luku 3

Huomenna kisataan Lahdessa - Spekuloidaan!

Moikka!

Jaahas, näin se vaan on vuosi edennyt siihen pisteeseen, että huomenna on perinteinen Lahden FitnessExpo -tapahtuma, jossa mitellään Suomen mestaruudesta eri fitnesslajeissa. Itseäni luonnollisesti kiinnostaa kehonrakennus, sillä itsekin sitä kovasti yritän harrastaa. Varmasti on jännittävä kisa tulossa, sillä sen verran on nyt kovia nimiä sinne saapumassa. Jerry Ossin paluuta amatöörilavoille ammattilaisuran jälkeen on yksi kohokohta. Mika Sihvosen reidet ja Olli Kemppaisen massiivinen yläkerta ottaa nyt erää alle kasissa ja nyt sitten näemme, miten nuori Olli pystyy kiusaamaan menestynyttä Mikaa kisassa. Kaikki on mahdollista.

Jerry siis alle ysissä, kuten Matias Niemi, joka voitti karsinnat. Karsintojen kolmonen, Kari Tarvainen näyttää saaneen kivasti massaa lisää kolmen vuoden tauollaan ja kisaa nyt luokkaa ylempänä alle ysissä. Enää ei tarvitse vedättää alle kasiin ja sen vuoksi näyttää tyhjältä ja lattealta. Alle ysin sarja tuntuu olevan selvästi se oma sarja Karille ja mies oli karsinnoissakin mukavan paineinen. Nyt vielä kovempi versio siitä ja ollaan top 3 kahinoissa mukana!

Raskaassa sarjassa kisaa Artturi Kallio ja todennäköisesti Leskisen Jari myös, sillä mies taitaa tänä vuonna mennä eri taktiikalla ja tankata kisaan todella runsaasti. Kuten Kari, Jarikin on vedättänyt monena vuonna itsensä alempaan painoluokkaan ja tämä aiheuttaa sen, ettei kroppa täyty alle vuorokaudessa punnituksesta ja saa kehon näyttämään tyhjältä ja pahimmassa tapauksessa nesteet kiireellisen tankkauksen vuoksi voi nousta iholle ja sitten koko lookki onkin aivan karmean näköinen.

Antti Halmo tietysti ennakkosuosikin roolissa jälleen raskaassa mutta on siellä tilaa muillekin varastaa show. Kaikki on kiinni päivän kunnosta ja miten kovaa ollaan jaksettu dieetata tämä kesä ja syksy. Se on raakaa hommaa ja käy psyyken päälle lujaa. Sen vuoksi tuolla lavalla seisoo vain kourallinen miehiä ja niistä vain pikku kourallinen on jäätävän kovassa kunnossa.

Ja hyvät kilpailijat, muistaaka siellä line-upissa myös olla koko ajan asennossa. Lihakset tiukkana ja kroppa tiukkana. Pintahengityksellä mennään ja näytetään patsailta. Tuomarit seuraavat teitä silloinkin, vaikkette olisikaan vertailussa. Line-up ei ole sellainen paikka, jonne mennään hengästyneenä hengittelemään ja puuskuttamaan, kaivamaan hanuria ja juttelemaan valmentajalle. Hymy kasvoilla ja seuraatte tarkasti mitä siellä kisassa tapahtuu ja koko ajan kontrolli päällä kropan osalta.

ACE2015, kilpailijat vieressäni eivät kauheasti edes yritä hallita kroppaansa.

Joka välissä, kuten tässäkin, otetaan kuvia kilpailijoista. Lavalla ollessa pitäisi aina olla kontrolli päällä joka hetkessä, koko ajan. Kuvia otetaan ja sitten voi tällaisia tilanneotoksia putkahtaa ulos nettiin. Itsekin tuossa kuvassa katson jonnekin toisaalle, mutta kroppa on silti hallinnassa. Muistakaa siis lavalle mennessänne ottaa sellainen patsasmoodi päälle. Ollaan patsaita ja kontrolloidaan kroppaa koko se aika siellä lavalla. Yes!! 🙂


Alexia Gymillä, Karjaalla 18.10

Jos satut 18.10 pyörimään Raaseporissa päin, varsinkin Karjaan lähettyvillä, niin olkaahan kuulolla. Minä olen keskiviikkona 18.10 Meet & Greet-tyylisesti Alexia Gymillä hillumassa klo 17-20 välisenä aikana. Tulkaa moikkaamaan ihmeessä! Salin omistaja Alexandra on luvannut hommata salille myös tuota meikäläisen Giant Killer -kirjaakin, joten jos halajat kirjaa ja nimmaria, niin nyt sinulla on loistava tilaisuus siihen!

Tsekkaa salin kotisivut tuosta bannerista:

Karjaa voi kkuulostaa tutulta ainakin niille, jotka ovat minun kirjani lukeneet. Olen siellä viettänyt nuoruuteni kuusi vuotta 1989-1995 välisenä aikana. Kävin Karjaalla yläasteen ja osan lukiosta, kunnes muutin Helsinkiin takaisin. Tuolla Karjaalla 1992 aloitin kuntosaliharjoittelun vain 15 vuotiaana ja tuo aika määräsi aika pitkälti minun tulevaisuuden. Miten olisinkaan voinut tiedostaa, että harrastuksesta voisi tulla niin iso juttu minun elämässäni ja miten menestyisin siinä ja tulisin yhdeksi SUomen menestyneimmäksi kehonrakentajaksi? Nyt 41 vuotiaana ja jo elämänkertakirjan sekä treenioppaan kirjoittaneena katson usein taaksepäin sitä aikaa, kun aloitin saliurheilun ja halusin voimaa ja lihaksia, miten tuo aika oli niin tärkeä itselleni.

Painotan usein kirjotuksissani sitä, että nuorten tulisi urheilla ja liikkua paljon. Joillekin urheilemisesta tulee elämäntapa, toisille kiva harrastus ja joistain saattaa tulla menestyneitä kilpaurheilijoita. Koskaan urheileminen ei ole turhaa. Jo pelkästään terveydellisesti ajateltuna liikkuminen on aina hyvästä.

Alexia Gym, Karjaalla

Eli tosiaan, olen nuoruuteni tuolla Karjaalla viettänyt ja nyt teen paluun sinne 22 vuoden jälkeen. Tulkaa siis tuonne Alexia Gymille jubailemaan ja muistelemaan vanhoja varsinkin, jos satut olemaan niitä ihmisiä, jotka ovat tuona 89-95 välisenä aikana minut nähnyt tai tuntenut. Ylipäätään tulkaa moikkaamaan ja kyselemään treenaamisesta, ravinnosta tai mistä vaan mitä mieleen juolahtaa.


Pieni muistutus vielä tämän hetken upeista tarjouksista!

Käy TÄÄLLÄ hyödyntämässä huikea tarjouskoodi ja saat 10€ alennusta sekä osallistu kilpailuun. Palkintoina 3 x Giant Killer -kirja!!


Disturbin Häiriöpäivät myös käynnissä!!

Voi veljet miten mageita kuteita tuolla on kaupan. Klikkaa kuvaa ja käy pläräämässä valikoimaa.

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.