This is Mika

16.02.2014 20:39 3min luku 41

Muutto takana...

Huh hah hei!

Tervehdys kaikille. Lauantaina eli eilen oli muutto uuteen kämppään. Kasilta alkoi show ja haipakkaan mentiin molemmissa osoitteissa. Tavaraa oli:

  • 60 muuttolaatikkoa,
  • 60″ plasmatöllötintä (painaa muuten reilu 50kg,
  • jenkkisänkyä,
  • kirjahyllyä,
  • laatikostoja
  • yms tavaraa, jota oli ihan riittävästi.

Termis tuli messiin, Niemeltä 3 tyyppiä, minä ja tytsy. Koko siirtyminen saatiin valmiiksi klo 10:30 mennessä!

Tosin eihän se ”muutto” siihen lopu vaikka tavarat ollaan saatu paikasta A paikkaan B. Sitten alkaa se ”fun part” eli purkaminen sekä muu pikkuasentelu. Meikä asenteli miehekkäästi kaikkee elektroniikkaa paikalleen, kuten telkkaria, hifi-kalustoa ja tietokoneita. Sit ovelasti kadottiin Termiksen kanssa ostamaan pidempää optista kaapelia, kun vanha jäi lyhyeksi uuden tv-tason takia. Käytiin vielä syömässä verkkokaupan ostoreissun jälkeen. Jätin siis tyttöystävän purkamaan laatikoita eikä jostain syystä ollut ihan hirvee kiire himaan. 😀

Tyttöystäväni on jonkin asteinen robotti, sillä hän oli nimittäin purkanut kaikki 60 laatikkoa sinä aikana kun oltiin Termiksen kanssa kaapeliostoksilla. 😮 Woot! ? NICE! 😀 Vielä meikä asenteli jotain pientä, kuten veitsisettiä seinälle, jota oon aina himoinnut.

knives

Ilta alkoi jo olla pitkällä, joten ei muuta kuin Harvian Kivi PI90 lattiakiuas napin painalluksella päälle ja pehmeisiin löylyihin kauniin tyttöystävän kanssa (not bad). Piti siellä vähän kiittääkin purku-urakasta eli pieni jalkahieronta sopi siihen väliin mainiosti. 😉 Oli muuten elämäni parhaimmat löylyt mitä olen ikinä sähkökiukaasta irti ottanut. Suosittelen tätä kiuasta kaikille, joilla ei ole mahdollisuutta perinteiseen puusaunaan.

mydreamhouse13

Saunan jälkeen maistui Stone’sin Ginger punch. On muuten ihan törkeen herkkua juotavaa.

stones

Tänään oltiin vielä Termiksen kämpille viemässä vanhaa soffaa ja muuta sälää. Ei se sohvan kuljettaminen menny ihan oppikirjan mukaan, nimittäin se ei mahtunut edes ulko-ovedsta rappukäytävään. Piti sitten mennä ostamaan vetoköyttä, sitoa sohva siihen ja hilata koko höskä olohuoneen ikkunasta sisään. Oli siinäkin näky! Kiitos vielä avusta Peterille!

Aika veijareita!

vekkulii

Kohta pääsen siis takaisin normirytmiin ja keskittymään jälleen bodaukseen. Saadaan pian noita gymlogeja sun muita RAW&UNCUT:teja jälleen kuvattua.

Käykäähän ostamassa ittellenne octanen BIG BUY pakkaus alennuksella tai vaikka ihan yksi purkki, sillä octanea on jälleen saatavilla. Yksi parhaimmista introista IKINÄ! 😀 Banneri laulaMAAN!! 🙂 Palataan!

octanea saa taas

Kommentit (41)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.