This is Mika

13.07.2020 20:05 3min luku 3

Motivaatio hukassa? - Kolme neuvoa Nyyssikseltä!

Moikka!

Hyvin hyvin usein multa kysytään, miten saada motivaation syttymään treeneihin? Välillä on itsellänikin hukassa se kipinä tekemiseen ja huomaan joutuvani ihan tosissaan skarppaamaan, että saan itseni raahattua salille. Annan kolme selkeetä vinkkiä, joilla motivaatiota voi yrittää herätellä uudelleen.

***

***

1. Videot ja podcastit!

Pistä ”training motivation” Youtubeen hakusanaksi ja katso, kun pro-ukkelit ja fitnesskissat treenaa salilla musavidetyyliin editoiduissa videokollaaseissa. Mulle usein riittää joku Eye of the tiger/ Rocky montaasivideo, jossa Syltty treenaa ladossa ja juoksee tukin kanssa lumihangessa. Musiikki ja siistit treeniklipit yhdessä saa verren kiertämään ja fiiliksen nousemaan. Jos noikin, niin miksen minäkin?

Kuuntelen myös erilaisia podcasteja Tubesta, joissa keskustellaan treenistä ja ravinnosta. Tällaiset videot innostaa myös ja nostaa omaa motivaatiota mennä treeneille, vaikka vähän väsyttäisikin. Meikällä esim on lukuisa määrä erilaisia NyyssisLive! -keskusteluvideoita, joissa vastailen treeni- ja ravintoaiheisiin kyssäreihin. Näistä voi repiä itselleen jälleen omaa intoa, kun näitä kuuntelee kotosalla.

Tässä esim viimeisin NyyssisLive!

2. Peilikuva!

Oma peilikuva voi motivoida tai se voi masentaa. Toinen saa paskasta peilikuvasta motivaatiobuustin, että ”nyt perkele menen salille, kun peilikuva näyttää niin paskalta”! Myös pienikin kehitys voi motivoida entisestään treenaamista, kun näkee työn tuovan tulosta. Toki peilikuva voi käänteisesti masentaa, jos näky ei ole imarteleva, mutta siltikin sen voi kääntää itselleen hyödyksi ja sen avulla ottaa itseään niskasta kiinni!

Katso itseäsi peilistä ja heitä muutamat poseeraukset. Oletko tyytyväinen? Jos et, tee asialle jotain. Muista, että tyytyväisyys tappaa kehityksen, joten koskaan ei voi olla täysin tyytyväinen, vaan pidä huoli jatkuvuudesta.

Ikinä ei ole liian myöhäistä skarpata ja ryhdistäytyä. Sali on kaikille käytössä, se vain vaatii sen startin. Kunhan pääset paikan päälle ja alat tekemään, on pahin jo takana. Pidä lukua tekemisestä, kirjoita ylös sarjat, toistot ja painomäärät, niin pystyt helposti näkemään, miten kehitystä tulee. Se motivoi!

3. Valmis suunnitelma ja tavoitteet!

Yksi isoimmista motivaation kasvattajista on uudet treeniohjelmat ja ravintosuunnitelmat. Kun nämä hankkii itselleen, on suunnitelmat olemassa tulevia tavoitteita varten. Aseta siis itsellesi jokin tavoite, noudata ohjelmia ja pysy ruodussa! Huomaat, että sinulla on aivan erilainen tekemisen into ja motivaatio päällä!

Loppujen lopuksi vaikeinta on se aloittaminen, ei niinkään hommassa pysyminen. Itse tekemisen into tulee sieltä kuin itsestään ja muista, että jokainen työ kyllä palkitaan lopussa. Se oma tekeminen ja duuni näkyy hyvinkin nopeasti kropassa.

Minulta saa monipuoliset treeniohjelmat sekä ravintosuunnitelmat niin painonpudotukseen kuin lihasmassan hankintaan! Kyse on vain siitä aloittamisesta, ota siis itseäsi niskasta kiinni ja aloita jo tänään!

NETTIKAUPPAAN PÄÄSET ALLA OLEVASTA KUVASTA!Uusi protskumaku on todella herkullinen!

Whey-80 Chocolate Peanut on pirun hyvän makuinen. Tsekkaa tuo ja monet muut herkut TÄÄLTÄ! Ne ovat vielä tarjouksessa!

 

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.