This is Mika

22.01.2018 19:09 2min luku 0

Go Nyyssis! E10 - Kampaajalla - Feat. Ex-Body Fitness -kilpailija, kampaaja Vilma

Morjensta!

Jälleen ollaan vauhdissa ja meno päällä. Tällä kertaa seurataan meikäläisen puuhailuja ja ollaan mukana, kun käyn groomaamassa tukkani kuntoon Vilmalla. Go Nyyssis! -sarjassa jubaillaan Vilman kanssa hänen kisamenneisyydestä ja elämästä sekä tietysti pistetään voguet ajan tasalle.

Tää jakso kyllä kannattaa kuunnella ja katsoa. Paljon ajatuksia Vilmalla ja vaikka meidän mielipiteemme eriävätkin, ei se tarkoita, ettemme voisi keskustella ja pohtia lajiin, treenaamiseen ja ravitsemukseen liittyviä asioita. Se mikä on tärkeintä elämässä ja mikä tulee hyvin esiin tuossa keskustelussa on, että tee sitä mistä sinulle tulee hyvä olo ja hyvä mieli. Harrastus voi olla mitä tahansa. Pääasia, että saat siitä itsellesi jotain sisältöä ja nautit omasta tekemisestäsi. Asioita, joista tulee negatiivisia fiiliksiä ei kannata väkisin harjoittaa.

Tässä siis tuo jakso, Go Nyyssis! E10 – Mika kampaajalla

Videossa vilahti:


Salipäivä ja kädet done!

Kävin Koskisen Nikon kanssa rääkkäämässä kädet Myyrin Kuntokeskuksessa. Ojentajille massiiviset triplasetit sekä ranskalaispunnerruskombo megatoistoilla. Yhteensä tuli 800 toistoa ojentajille. Hauiksille klustereita mutkatangolla, istuen hauiskääntöä kässäreillä ja forkuille tehtiin myös liikkeitä. Rope curl *väärin päin* eli eli rullattiin keppiä niin, että naru kiertää keppiä ulkoa sisään, myötäpäivää. Tämä on siis huomattavasti raskaampaa, kuin narun rullautuminen vastapäivään. Tätä siis kaksi rundia. Tämän lisäksi superina hammer curl kässäreillä. 4 supersettiä näitä. Lopuksi tangolla penkin päällä barbell wrist curl 3×30 toistoa.

Tässä kohtaa vasta ojentajat menossa ja hymyä riittää…


BOLT-palkkaritarjouksen kisan voittaja!

Eilen päättyi huikea BOLT-palkkaritarjous ja samalla myös sen yhteydessä järjestetty kilpailu. Ei kauheesti tullut kisaan osallistujia, mutta tämähän tarkoittaa vain sitä, että aina paremmat mahdollisuudet on voittaa niillä, jotka tähän osallistuivat. Tällä kertaa rouva Fortuna antaa palkinnon seuraavalle voittajalle:

  • Janne, Tilaus # F1272765 ja XXL

Janne, laitahan minulle mailia, jossa kerrot oman nimesi, puhelinnumerosi ja mihin osoitteeseen lähetetään huppari sekä kirja! Onneksi olkoon Jannelle ja kiitos kaikille osallistujille! Laitetaan seuraavan kerran lisää palkintoja tulille.


Vielä muuten irtoaa nämä herkulliset patukat tarjoushintaan!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.