This is Mika

29.03.2018 11:37 3min luku 52

MINIMONSTERIDIILI pääsiäisen kunniaksi! - Mukana palkintopaketti!

Moikka!

Oikein hyvää pääsiäistä kaikille! 😀 😀 😀

Pitkät pyhät starttaa huomenna perjantaina, mutta jo tänään moni varmasti lähtee joko jonnekin reissun päälle, sukuloimaan tai sitten pitää harmoonisen lepotauon kaikesta kiireestä ja stressistä. Nyt siis iloisen pääsiäisen kunniaksi lyödään tulille MINIMONSTERIDIILI!! Osta 40€, saat 10€ alennusta loppusummasta. 

Laitetaan tähän mukaan vielä tuttu Giant Killerin palkintopaketti (arvo yli 50€) mukaan, eli Giant Killerin tarina ja treeniopas omistuskirjoituksella sekä Giant Killer T-paita.

Tutut ohjeet tulevat tässä:

  • Klikkaa alla olevaa kuvaa ja pääset tukun sivuille
  • Tee ostoksesi (vähintään 40€)
  • Kassalla laita alennuskoodilaatikkoon koodi: NYYSSIS18
  • jos haluat kilpailuun mukaan, pistä kommenttiosioon tilausnumerosi ja minkä koon haluat paidastasi!

Tarjous ja palkintopaketti -skaba on voimassa sunnuntaihin 1.4 klo 23:59 asti!! Eli nyt kannattaa heti miten pistää tilaukset tulille. Tänäänhän on muuten palkkapäiväkin!! 😀

Muista, että palkintoina on aivan huikean siisti Giant Killer -kirja, johon saat sitten nimmarin omistuskirjoituksella. Sellaista ei ole kovin monella tässä maassa. Sekä toki päheen T-paidan!! Maanantaina julkistetaan voittaja blogissa!


Pohjevamma update!

Okei, laitetaan pientä infoa miten jalan kanssa menee. Ihan nopsaan kerrotaan back story, niille, jotka eivät kenties tiedä, että maanantaina jalkatreeneissä pamahti pohkeesta jotain kesken jalkaprässisarjan. Kävin samana päivänä lekurissa näyttämässä sitä, mutta eihän siinä tilanteessa lääkäri oikein osannut sanoa mitään vamman laadusta, vaan käski mennä ultraan. Varasin ultraääniajan keskiviikolle, joka peruuntui sitten radiologin ollessa sairaana. Ei muuta kuin uutta aikaa, joka onkin sitten vasta ensi viikon tiistaina näiden pääsiäispyhien ja ruuhkien takia.

Tässä video tapahtuneesta

En vieläkään tiedä ”virallisesti” mitä siellä on tapahtunut, mutta hyvin vahvasti uskon yhä, että sisäsyrjän soleus on hieman revennyt, revähtänyt siellä Gastrocnemiuksen alla. Pari ekaa päivää on ollut tosi kipeä enkä ole pystynyt kauheen hyvin kävelemään, koska nilkan taittaminen tekee kipeää. Askeltaminen on ollut sellaista puujalkamaista klenkkaamista.

Tänään on selkeästi hieman parempi fiilis pohkeessa. Yhä nilkka ei taitu  kuin vähän, kunnes kipua syntyy. Koitan hyvin varoen venyttää pohjetta kivun sallimissa rajoissa. Suihkuttelen kylmää ja kuumaa vettä kipualueelle suihkussa ja pidän verenkiertoa yllä. Olen hyvin toiveikas, että pohje paranee suhteellisen nopeaan. Liikkuvuus on kuitenkin asteen verran parantunut.

Ensi tiistaina siis ultraan ja sen jälkeen lääkärille keskustelemaan vammasta. Toivon, että tiistaina on jo sen verran hyvä fiilis, ettei tarvitse jäädä enää sairauslomalle tän takia. Katsellaan tilannetta ja tiedotan lisää näistä fiiliksistä. Ihan selkeästi on tehnyt hyvää, että olen koko ajan pyrkinyt kevyesti liikutella jalkaa enkä ole ollut ihan paikallani ylivaroen pohjetta. Arpikudos ei saa jäädä liian tiukaksi vaan sitä on hyvä liikutella ja toivoa, että arpikudoksesta tulee elastinen.

 

Kommentit (52)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.