This is Mika

02.10.2011 10:17 2min luku 7

Miksi käydä suihkussa, kun seuraavana päivänä tulee kuitenkin likaiseksi?

Moro

Jänniä noi isot kuntosaliketjut, joissa on kaikenlaisia sääntöjä (en nyt rupea nimiä mainitsemaan). Salilla ei esim saa käyttää magnesiumia!? Aika jännää, ottaen huomioon, että jos salilla ei saa käyttää, niin missä sitten? Monella salilla jopa sarjan aikana murahtaminen on kiellettyä.

Eräällä salilla aikoinaan treenattiin broidin ja yhden kaverin kanssa. Kolmistaan tehtiin penaa ja tsempattiin toisiamme koviin suorituksiin. Eli käytännössä se oli noston aikana muutama ”työnnä työnnä!” karjaisu. Ei mitään suoraa huutoa ja elämöintiä todellakaan (tyyliin katsokaa me nostellaan täällä), koska oltiin jo siinä vaiheessa käyty vuosia salilla ja tiedettiin mikä on normaalia tsemppaamista ja mikä pelkkää esittämistä. Parin kovan sarjan jälkeen salin toinen omistaja tuli närkästyneenä valittamaan meille, että pidämme liikaa meteliä ja että uudet asiakkaat pelästyy tuolla respassa. Vaihdettiin salia aika nopeasti sen jälkeen, sillä aina kun jokin paino kolahti jonnekin, respasta tultiin vilkuilemaan, että mitä täällä tapahtuu. Meni treenaaminen ihan mahdottomaksi.

Tossa yksi kaveri kertoi, että yhdellä ketjulla on sääntönä, että jokaisen on pidettävä pyyhettä mukana, kun menee johonkin laitteeseen. Sen kyllä ymmärtäisin, että pyyhitään hiet laitteesta jos sitä tulee siihen, mutta että pyyhkeet pitäisi olla koko ajan laitteen päällä? Itse käyn vessasta hakemassa paperia ja pyyhkäisen tietysti hiet jos sitä jää johonkin pehmusteisiin. Mulla tosin hygienia on sen verran hallussa, että en koskaan edes haise hielle salilla. Mutta on se tietysti kohteliasta siistiä jälkensä.

Hygieniasta muuten tulikin mieleen, että on se kumma, kun jokaisella salilla on niitä haisunäätiä. En kyllä ole varma haiseeko niillä vaatteet vai itse keho. Olen kyllä huomannut, että näillä hemmoilla on AINA samat kuteet yllä, eli tuskin niillä sentään on saman näköisiä kulahtaneita paitoja ja housuja kaappi täynnä, joita sitten vaihdetaan eli kyllä ne vaan niitä samoja vaatteita käyttää viikosta toiseen, ehkä kuivattavat välillä? (jos sitäkään) YÄK.

Intissä oli yks tyyppi, joka ei käynyt kuin kerran viikossa suihkussa. Kaveri oli kuuden ällän ylioppilas ja fiksu jannu. Ihmeteltiin kovasti miehen periaatetta. Kysyttiin sitten, että eiks herra vois ihan meitä muitakin ajatellen käydä päivittäin suihkussa? Niin kaveri vaan totesi, että ”miksi sitä käydä suihkussa, kun seuraavana päivänä tulee kuitenkin likaiseksi.”

NOOOO!! I DON’T WANNA!

Nyt sunnuntaitreeneihin ja siitä iloisena työpaikalle! Jee!

Huomenna sitten kuvataan Gymlog osa 7. Siitä tulee ihan kreisiä. Ollaan haalittu kasaan tarvittavat propsit ja homma on hallussa. Tai sitten ei. Toivotaan että kaikki menee suunnitelmien mukaan. Tuskin siis, mutta yritetään.

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.