This is Mika

05.04.2019 13:45 2min luku 0

Mikä on Nyyssiksen lempiliike selälle?

Moikka!

Treenit kulkee kuin tanssi vain. Tämän voi todeta ihan käytännössä minun uusimmasta Nyyssiksen Niksinurkka -jaksosta, jossa näytän mikä liike on minun lemppariliike. Tätä kyseistä liikettä teen kaiken lisäksi hyvin epäortodoksisesti, eli tavallaan ”väärällä” tavalla. Siltikin tuo kyseinen liike on aivan huikean hyvä ja osuu törkeän hyvin koko latsin alueelle.

***

***

Nyyssiksen niksinurkassa neuvotaan vinkit ja niksit liikkeisiin ja tekniikoihin. Jaksoja tulee kerran viikossa ulos ja luonnollisesti homma on huumorilla höystettyä, kuten yleensäkin meikäläisen projekteissa tuppaa olemaan. 😀

Käy ihmeessä tilaamassa tuo MyyrinKuntokeskuksen YouTube -kanava, niin et missaa uusia treenivideoita ja muita mielenkiintoisia juttuja, mitä jatkossa tulee sinne!

Tässä uusin jakso katsottavaksi!

Mike ja Nyyssis Twitch!

Palaveerattiin tuossa Miken kanssa ja testattiin toimiiko uusin Twitch juttu meillä, eli tuo squad -toiminto, mutta eipä se valitettavasti toiminut. Mun pitäisi olla myös partneri Twitchissä, jotta Miken kanssa oltaisiin voitu tiimata lähetykset samaan. Ei kuitenkaan masennuttu siitä, vaan päätettiin, että tehdään yhteisstriimiä siitä huolimatta, vaikkei tuo toiminto pelannutkaan meillä.

Eli ensi maanantaina 8.4 klo 11:00 starttaa molempien twitch-kanavilla striimit, jotka sitten tulevat yhdistymään Miken kanavalle niin, että jaetulla ruudulla striimataan ja mölötetään mukavia parisen tuntia ainakin! Talkshow Mike&Mika siis ensi maanantaina klo 11 eteenpäin. Tulkaa mukaan seuraamaan räävitöntä menoa!


Omista treeneistä!

Treenit ovat olleet kovia ja tehokkaita. 5 juomppaa  jo tullut tälle viikolle tehtyä ja 6 odottaa sunnuntaita. Erittäin tehokasta menoa ja se kyllä näkyy ja tuntuu kropassa. Paino pyörii 92 kilon tuntumassa ja olo on hyvin paksu.

Tässä tiistain selkätreeneistä klipsua:

Eilen puskettiin olkapäitä ja ojentajia ihan huolella ja kyllä oli jälleen niin akrmeat kivut olkapäissä treenin aikana, että tunti kuin lihas olisi meinannut räjähtää.

Kaikin puolin ihan hullun kovaa nyt mennään ja jokainen treeni osuu ja uppoaa todella hyvin! Huh huh. Tämä meno kun jatkuu niin eihän tässä tiedä minne mennään? Pitää vain olla erittäin tyytyväinen, että homma potkii niin hyvin eteenpäin.


Octanetarjous yhä voimassa!

Älä unohda Octanetarjousta! 2 yhden hinnalla on vielä tovin voimassa!

Klikkaa kuvaa alla käy poistamassa omasi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.