This is Mika

21.08.2018 19:20 3min luku 0

Mikä isoissa käsissä viehättää?

Moro!

Iänikuinen pohdinnan aihe, isot hanskat, mikä niissä viehättää? Kesälämpimällä paidan alta pullottaa paksu hauis ja takana jämäkkä ojentaja. Verisuoni juoksee hauiksen suuntaisesti olkavarressa. Pääni kääntyy heti, jos bongaan kadulla vähänkin lihaksikkaat kädet. Mikä ihme siinä on, kun isot kädet herättävät huomiota?

Miksi juuri käsivarret ovat ikään kuin se voiman ja esteettisyyden mittari? Miksei esimerkiksi paksut reidet ole niin huomiota herättävä lihasryhmä, kuin olkavarret?

Jalkoja on toki paljon hankalampi bongata jopa kesäisin, kun harva kulkee niin lyhyissä shortseissa, että jalat pääsisivät kunnolla huomion keskipisteeksi. Kädet näkyvät melkeinpä aina ja varmaan siksi ovat helpommin havaittavissa. Ovatko lihaksikkaat kädet tavallaan eräänlainen merkki siitä, että niiden omistajalla on voimaa ja näiden tykkien eteen ollaan tehty vuosikaupalla töitä? Kertovatko paksut hanskat omistautumisesta ja maskuliiinisuudesta? Jokin alkukantainen tunnetila syntyy varmasti jopa mummolla, kun lihaksikkailla olkavarsilla varustautunut työmies  kävelee ohi.

Kuvassa yksi maailman isokätisimmäistä ihmisistä, Manfred Höberl, kadulla herättämässä huomiota

 

Minä väitän, että todella lihaksikkaat olkavarret herättävät lihaksista eniten huomiota tavan ihmisissä, kun niitä tulee vastaan. Niissä on todellakin jotain alkukantaista, seksikästä ja jopa pelottavaa.

Toimittajan tahaton reaktio lihaksikasta Flex Lewista haastatellessaan on hyvin kuvaava

Paksut jalat, pyöreät olkapäät ja leveä selkä ovat luonnollisesti myös huomion kohteena aina, jos sellaisia kävelee vastaan. Toiset niistä tykkää ja toiset pitävät ällöttävinä. Kädet taasen hyväksytään melkolailla aina, koska nehän vain kuvaavat sitä, että niillä on tehty jotain fyysistä työtä.

Kuuntele miten yleisö reagoi Chris Hemsworthin kuvaan, jossa hänen lihaksikkaat kädet pullistuvat.

Kysymyksiä lukijoille, saa vastata:

  • Pidätkö sinä isoista olkavarsista?
  • Jos et pidä, kerro miksi?
  • Haluatko isot kädet?
  • Jos haluat, minkä kokoiset kädet olisivat riittävän isot?

Isot kädet herättävät siis aina huomiota, minne meneekin. Lämpimissä maissa isoja olkavarsia tullaan usein jopa puristelemaan paikallisten toimesta, jos turistina kulkee hihattomassa paidassa kadulla. Ihailua saa osakseen melkeinpä kaikkialla muualla, paitsi pohjoismaissa. Näin se vaan on. Suomessa lähinnä tyydytään vilkuilemaan ja etäältä ihmettelemään. Päät kyllä kääntyvät ja harva tajuaa, että ikkunat ja muut heijastavat pinnat paljastavat sen varsin helposti kantajalleen. Joskus reaktiot ovat niin voimakkaita, että lihaksikkaiden käsien bongaaminen yllättäen saattaa jopa aiheuttaa tahattoman huudahduksen ihmisessä: ”oho, kato tota…”, kunnes lause jää kesken, koska katson suoraan takaisin reaktiota. 😀 Ei pysy siis reaktiotkaan piilossa aina ihmisillä, oltiin sitten kaupassa tai kadulla.

Itse kysyn, voiko olkavarret koskaan olla liian isot? Ne ovat statement sille, että niitä on rankaistu ja rääkätty. Ne kertovat kantajastaan paljon. Isojen tykkien pitääkin herättää huomiota. Ne saakin olla pelottavat ja uhkaavat. Muistahan siis treenata käsiä, niin ojentajia, kuin hauiksiakin.

Miten kädet saa kasvamaan?

Hauiksia ja ojentajia pitää rankaista kunnolla ja pitkään. Jatkuva rasitus pakottaa kädet kasvamaan. Minulla on erittäin tehokas käsiä priorisoiva treeniohjelma myynnissä, jonka avulla voidaan kasvattaa olkavarsia useita senttejä. Muuta kroppaa ei luonnollisestikaan saa unohtaa, joten korkean intensiteetin 5-jakoinen treeniohjelmarunko toimii siinä ohessa muulle kropalle, kun käsiä tuhotaan järjestelmällisesti ja saadaan ne paisumaan.

Tilaa ohjelma minulta maililla: nyyssola.m@gmail.com

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.