This is Mika

28.01.2014 18:05 1min luku 34

Kotona ollaan

Terppa!

Ollaan eilen yöllä palautuneet takaisin Suomeen. Ihan koko reissu ei mennyt putkeen, koska sunnuntaina onnistuin saamaan vatsataudin ja paluulento oli kieltämättä melkoisen tuskainen. Maha on yhä kipeä vaikka apteekin lääkkeet ovatkin tehokkaita.

Ei ole nyt jaksanut edellämainituista syistä juurikaan koneella keikkua, vaan pakko on ollut maata ja levätä tätä oloa pois. Ajattelin nyt kuitenkin nopeasti päivittää tätä blogia, jos joku jostain syystä olisi ihmetellyt tätä harvakseltaan tapahtuvaa päivittelyä tänne.

Anyway, muuten kyllä reissu oli oikein onnistunut ja rentouttava. Jotenkin silti on aina kiva palata kotosuomeen. Täällä on hyvä asua vaikkakin säät ovat melko kireet puolet vuodesta. Pimeys ja kylmyys ei ole niitä kivoimpia asioita mutta silti täällä on hyvä olla ja palvelu pelaa (melkein aina). Ruoka ja juoma on tietty kallista mutta on se silti hyvää ja laadukasta. Kyllähän sitä noissa etelän lämpösissä paikoissa lomailee mutta ei sitä silti pysyvästi pysyvästi siellä asuisi, tai en ainakaan minä. Kyllä mä vaan niin diggaan juoda vettä hanasta ja mennä kauppaan ostamaan varmuudella tuoretta tavaraa.

Hotellin altaalla:
pool2

Kommentit (34)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.