This is Mika

02.05.2016 21:02 3min luku 26

Memory Lane Monday

Heippa!

Aina aika-ajoin netissä tulee törmättyä hassusti vanhoihin juttuihin ja kuviin. Itse törmäsin sivustoon nimeltä Mave.fi, joka oli kirjoittanut kivan reportaasin viime vuoden syksyn Arnold Classic Europesta. Oli ilahduttavaa huomata, että sivustolta löytyi aivan mainio vertailukollaasi minun sarjani (-80kg) finalisteista, sekä tietysti runsas kasa erinäisiä videotallenteita kisoista ja kisatunnelmista haastatteluineen.

Tämä kuvakollaasi oli sellainen, jota en ollut koskaan aiemmin nähnyt tai jos olinkin, se oli unohtunut täysin. Oli tosi siistiä päästä vertailemaan itseään noiden huipputason amatöörikisaajien kanssa. Sitähän kun ei suoranaisesti pysty lavalta vertailemaan itseään vaan aina joutuu tyytymään johonkin tallenteeseen tai hassuun kuvaan heikohkosta kuvakulmasta.

Nyt kuitenkin kuvakulma oli täydellinen, lähes kaikki pakolliset vertailut hienosti samassa kasassa. Tosi siistiä katsella ja muistella hieman viime vuoden kilpailua.

Minä kuvan oikeassa laidassa ja vierelläni koko kisan ennakkosuosikki Alex Zuccaro (Arnold USA 2011-voittaja)

(Klikkaa kuvaa isommaksi)

mika_nyyssola_1_arnold_classic_europe_2015

Tuohon pakettiin mitä viime vuonna esiteltiin on nyt saatava all around lisää muskelia. Käsiin, olkapäihin ja jalkoihin. Mä uskon, että se on aivan täysin mahdollista, kunhan vain jaksan kärsivällisesti työstää noita lihaksia ja hakea joka treeniin kunnon poltteet.

Tänään esim olkapäille tuli tehtyä sellaiset supervolyymitreenit, joka tarkoitti käytännössä sitä, että lähes ilman taukoja paukutin viparikoneessa reilut 200 toistoa vipareita, korottaen jopa loppua kohden painoja. Sitten superina pystypunnerrus smithissä seisten (15 toistoa/sarja) ja siihen päälle jälleen vipareita (30 toistoa/sarja). Vikana liikkeenä pystysoutu ristikkäistaljassa noin 100 toistoa yht.

Se särky mikä alkoi jo ekassa liikkeessä ilkeästi, säilyi ihan loppuun asti. Treenien jälkeen jopa autossa yhä tunsin sen poltteen olkapäissä. Tällaisia lisää ja toki varioiden jokainen treeni, mutta tuollainen intensiteetti ja tunne lihakseen on saatava aina.

Huomenna teen rintaa ja päälle ajattelin vielä extrana tehdä joko hauiksia tai ojentajia tai sitten molempia!! Keskiviikkona jälleen käsiä, joka olkoon ihan oma käsipäivänsä. Ollaan Mayorsilla silloin ja siellä pääsee pumppaamaan kädet hullun kipeiksi niillä käsilaitteilla mitä sieltä löytyy.

Mulla on hyvä fiilis, että tässä astellaan koko ajan pienen pienillä askelilla kohti isompaa lihasmassaa, tai sanotaanko näin; rakennetaan entistä laadukkaampaa lihaa.

Kyllähän noista vertailukuvista jo saa ihan positiivisen fiiliksen, että ollaan tehty asioita oikein, joka antaa kieltämättä uskoa, että kunhan asioita tehdään jatkossakin oikein, vie se fysiikkaa (toivottavasti) vain eteenpäin.

Iltalehti

Olinpa oikein päässyt ihan Iltalehden tämän päivän paperiversioonkin. Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin, kun näin paljon bodareita on saanut valtamedian huomiota? Bodybuilding Alliancehan pyöri tuolla otsikoissa jo tovin, kun Lastenklinikka -gate paljastui. Mentula nyt on ollut median huomiokeilassa jo pidemmän aikaa Jutan ohjelmien vaikutuksesta, puhumattakaan fitnesstytöistä, joita näkyy harva-se päivä lehtien palstoilla. Mutta että perus-bodaritkin tuolla on saanut palstatilaa on kieltämättä aika metka juttu.

13082717_10207589291864817_3972970604652162997_n

Alliancesta puheen ollen, meikäläisen tarjoamat jalkajumpat on nyt kokonaisuudessaan nähtävillä netissä eli sessiosta on julkaistu täyspitkä video!

Tässä etureiskajumpat By Nyyssis!

Ja latausviikko jatkuu vielä muutaman päivän. Olkaa nopeita, nuo tarjoukset ovat oikeasti ihan älyttömän kovia. Hurja määrä tarjoustuotteita, eli nyt kannattaa moinen hyödyntää! Säästää selvää rahaa.

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjouksiin käsiksi! BOOM!

FTUK_700x240px_Payday May 2016

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.