This is Mika

09.06.2011 05:49 2min luku 6

Palautumisen salaisuus

Moi

Kova treeni jättää jälkensä. Palautuminen on  äärimmäisen tärkeää, jotta voi taas treenata täysillä. Niin kauan kun kroppa vielä toipuu edellisestä treenistä, lihas ei ole vielä korjannut vaurioitaan. Mitä nopeammin korjautuminen tapahtuu sitä nopeammin pääset taas rääkkäämään lihaksia ja lihashan kasvaa kasvamistaan!

Fitnesstukulla on tiukka tarjous yhdestä parhaimmista tuotteista, kun puhutaan palautumisesta. Itse käytän tätä tuotetta niin, että lisään sitä palautusjuomaan hiilihydraatin sijaan. Otan siis erikseen proteiinit (Nectar) ja lisään Anabolic Haloa 1-2 mitallista. Toimii!

Anabolic Halo™ Hardcore Pro Series on täydellinen tuote joka antaa lihaksille ravintoaineita rakentamista varten treenin jälkeen.

Anabolic Halo Hardcore Pro Series sisältää kahdeksan potenttia kompleksia maksimaaliseen lihasten rakentamiseen.

Näin kirjoittaa Muscle-Tech itse Anabolic Halo uudesta koostumuksesta;

1) Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin ensimmäinen kompleksi optimoi testosteronin vastaanottajien määrän, maksimaliseen vapaan testosteroonin hyödyttämiseksi. 2-päivän tutkimuksessa jossa osallistui 10 voimaharjoittelevaa henkilöä, tutkittiin Anabolic Halo Hardcoren aktiivisia aineita, ja huomattiin että vastaanottajien määrä oli kasvanut huomattavasti enemmän koehenkilöillä, placeboryhmään verrattuna. Tutkimus julkaistiin ”Journal Medicine & Science in Sports & Exercise”-lehdessä.

2) Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin toinen kompleksi kopioi hormooni insuliinin kompleksin ja auttaa kuljettamaan ravintoaineet lihassoluihin. Tämä johtaa anabooliseen signaaliin ja lisää proteiinisynteesiä.

3) Anabolic Halon Hardcoren kolmas kompleksi auttaa lisäämään lihaskuitujen volyymiä hypertrofian kautta. Julkaistetussa tutkimuksessa nähtiin volyymin kasvaneen huomattavasti 12 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

4) Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin neljäs kompleksi lisää voimaa ja lihaskavun edellytkyksiä, tämä on todistettu ylhäällä mainitussa tutkimuksessa.

5) Anabolic Halon viides kompleksi parantaa regulatoorisi tekijöitä jotka määräävät lihasten rakentavia prosesseja. Tutkimuksessa otettiin biopseja koehenkilöiden, jotka olivat käyttäneet Anabolic Haloa, lihaksista, jo huomattiin että lihasmassan lisäkavutekijöiden määrä oli kasvanut (myogenin ja MRF-4).

6) Kuudes kompleksi antaa lihasmassalle soluja laajentavia ravintoaineita. Tutkimukset osoittavat että solujen laajennuksella sinänsä on merkitystä lihaskasvuun.

7) Anabolic Halo Hardcore Pro Sarjan seitsemäs kompleksi lisää aineita jotka auttavat lihaksia palautumaan erittäin nopeasti settien ja treenin välillä.

8 ) Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesin kahdeksas kompleksi, Micro-Diffuse Technology, on erityisesti suunniteltu Hardcore Pro Series -tuotteille maksimaaliseen lihaskasvuun.

Annostus: ANABOLIC HALO™ Hardcore Pro Series on erittän tehokas. Aloita aina 1 kauhalla (sekoitettuna vähintään 112 ml:aan vettä) ja lisää sen jälkeen annostusta 1 kauha kerrallaan, kunnes saavutat maksimiannostuksen (3 kauhaa) Älä ota enemmän kuin 3 kauhaa vuorokaudessa. Juo aina runsaasti vettä kun käytät Anabolic Halo Hardcore Pro Seriesia.

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.