This is Mika

11.01.2016 14:54 3min luku 24

Mayor's -diiliä puskee!

Tervehdys kaikille!

Nyt olis bada BOOM diiliä tarjolla kaikille punttiukoille sekä fitnesskissoille. Meikä neuvotteli Meijerin kanssa sellaisen kivan ja näpsäkän kymppikorttitarjouksen. Elikkä menee jälleen sillä tavalla, että kun saavut respaan, sano (mieluiten sillai salamyhkäisesti kuiskaten) koodi: Nyyssis10, niin saat kymppikortin (x10) hintaan 40€!!

Jeba jee! Meijeri on kyllä sellainen kulttisali, että sinne kannattaa mennä tutustumaan ihan kauempaakin. Kybäkortti on oikein mainio niille, jotka ei välttiksenä ihan joka päivä pääse mestoille.

Meikäläiseenkin törmää siellä aina silloin tällöin!

mayori

Body Awards on skabailtu ja äänet laskettu!

avards-logo

Bodyn sivuilta:

Mika Nyyssölä voitti BODY Awards 2015 yleisöäänestyksen niukalla erolla Sherko Eliassiin. Mika sai ääniä 2526, kun taas Sherko keräsi itselleen 2420 eli äänestys kääntyi loppumetreille Mikan hyväksi vain 106 äänen turvin! Tämä oli kaikkien aikojen tasaväkisin ja tiukin BODY Awards ikinä! Ensimmäisen kerran Mika voitti BODY Awardsin vuonna 2012, joten tuttua kauraa on tämäkin hänelle. Hyvä syyllä voidaan sanoa, että Mika Nyyssölä on Suomen suosituin kehonrakentaja! Ääniä tuli 25 % enemmän kuin vuosi sitten, joten BODY Awards titteli on hyvässä nousussa suosion suhteen.

Mika Nyyssölä palkitaan Fitnessurheilu Gaalassa 30. tammikuuta Lahden Seurahuoneella ja hän saa siellä upean BODY Awards –palkintopokaalin muiden voittopokaaliensa seuraksi palkintokaappiinsa.

Kolmanneksi tuli bikini fitness MM-kultaa ja SM-kilpailun overall –kilpailun voittanut Sofia Ruusila-Nousiainen, jonka äänimäärä oli 495 kappaletta. Sofia on yhdessä Mika Nyyssölän kanssa yksi eniten sosiaalisessa mediassa vaikuttavia fitnesspersoonia.

Kaksi vuotta sitten BODY Awardsin voittanut Sara Back jäi kolmanneksi tiukassa kilpailussa 313 äänellä. Sara oli äänestyksen ylivoimaisesti toiseksi suosituin naiskilpailija!

BODY Awards 2015 tulokset
1. Mika Nyyssölä 2526
2. Sherko Eliassi 2420
3. Sofia Ruusila-Nousiainen 495
4. Sara Back 313
5. Jaana Malytcheva 199
6. Piia Pajunen 126
7. Iina levanoja 110
8. Tanja Räsänen 96
9. Oona Ylitolonen 60
10. Kati Alander 54
Yhteensä 6469 ääntä, joista muille kuin 10 nimetylle ehdokkaalle 70 kpl.

BODY Awards –arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse viikon kuluessa ja palkinnot lähetetään tammikuun aikana. Onnea kaikille voittajille!

100 eurolla Supermass Nutrition –tuotteita:
Daniel Niskala, Petra Palomäki ja Essi Hamppula

20 kpl Supermass Nutrition shakereita:
Johanna Nikkanen, Maarit Tarsa, Petteri Keränen, Iina Toivoja, Eeli Loimovuori, Mikko Malinen, Berit Ojala, Aatu Silvennoinen, Evelina Nygårds, Mika Koskinen, Pasi Korkeela, Susanna Poutiainen, Tuukka Lampila, Heidi Kauppila, Essi Jääskeläinen, Milja Leiskanen, Anna-Mari Simola, Petteri Laaksonen, Robert Berglund ja Janni Salo.

Kriteerit äänestykselle olivat:
Kansa päättää, kuka on Suomen suosituin fitnessurheilija ja kehonrakentaja. BODY-lehti ja sen asiantuntijaraati valitsivat urheilijat, joita äänestettiin ja vaihtoehtona oli myös oma suosikkiurheilija, jonkaa sai nimetä itse. Perusteena valinnoille on vuoden 2015 kansainvälinen yleisen sarjan kilpailumenestys tai lajin ehdoton ykkösnimi Suomessa.

***

Että tällaista. Täytyy vielä kertaalleen kiittää kaikkia minua äänestäneitä. Dyydarmy on kyllä uskollista väkeä täynnä. Aivan mahtavaa, kun noin isosti te DYYDIT olette jaksaneet aktivoitua tässäKIN äänestyksessä. DYYDFIST kaikille!

Eipä tällä kertaa nyt muuta tässä.  Tänään menehtyneen David Bowien muistolle vois upottaa yhden oman feivöritin Bowien tuotannosta, Space Oddity:

RIP David Bowie! <3

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.