This is Mika

05.10.2018 10:00 3min luku 2

Iltalehdessä jälleen - Kootaan uutiset blogissa

Heippa!

Ollaan tultu takaisin Suomeen reissusta, ja hupsista keikkaa, jälleen lähdetään reissuun parin huilipäivän jälkeen. Tänään nokka kohti Lahtea NFE Expoille. Olen siellä edustamassa Fitnesstukkua sekä vaatefirma Disturb.fiä. Heilun siis kutakuinkin molemmilla osastoilla aika randomisti. Snadisti enemmän saatan olla tukun osastolla, koska siellä käsittääkseni on uusin kirjani myynnissä ja siihen päräyttelen nimmariani tarvittaessa. Muistakaa myös, että tukun osastolta saa maistella minun suunnittelemaani Octanen makua Fresh Forest Berriesiä, jota kuuleman mukaan laitetaan Slush Machineen. Tulkaa ihmeessä maistelemaan sitä. Maku on myynyt niin hyvin, että se on valitettavasti juuri tällä hetkellä loppu tukulta, mutta sitä pitäisi saada pian lisää.

Ensi viikolla sitten palaan kiltisti ruoriin ja seilaan työelämän aallokoilla sinne ensi helmikuuhun asti, kunnes pikkuinen talviloman poikanen pärähtää käyntiin viikon ajaksi. On siis jotain odoteltavaa tässä!


”Ohjelmapaketti skaalautuu sinun iän, pituuden ja painon mukaan, joten saat optimoidun kokonaisuuden sähköpostiisi kattavien toimintaohjeiden kera. Ei tarvitse jatkossa enää miettiä ja arpoa syömisten suhteen!”


Iltalehdessä juttua!

Huomasin, että kisojen alla tehdystä IL toimittajan haastattelusta oli minusta esillä jo parikin uutista. Ensimmäinen oli tuosta minun PT valmennus uutisesta.

Pitää todeta, että oikein mukavasti on startannut tämä valmennustoiminta. On ollut mahtavaa saada pelkästään positiivista palautetta niin omasta henkilökohtaisesta valmennustyöstä kuin myös näistä valmispaketeista, joita voi tilata itselleen sähköpostiin. Nopeaa ja kätevää hommaa.

Klikkaa kuvaa lukeaksesi uutisen

Uusin ravinto-ohjelmapaketti on herättänyt kovasti kiinnostusta ja siitä olen todella iloinen. Moni on selvästi huomannut, että pelkästään treenien laittaminen kuntoon ei riitä kokonaisuuden kannalta. Ruokavalion on oltava tukemassa kunto- ja lihasharjoittelua sekä palautumista. Minun laatimat ravinto-ohjelmat ovat vartavasten suunniteltu tätä varten. Jos sinulla on vähänkin epäselvyyttä syömisten kanssa, suosittelen vahvasti hankkimaan tämän ohjelmapaketin. Saat treenisi aivan uudelle tasolle kuten myös palautumisen ja sitä kautta luonnollisesti kehityksen.

Ravinto-ohjelmapaketti skaalautuu sinun iän, pituuden ja painon mukaan, joten saat optimoidun kokonaisuuden sähköpostiisi kattavien toimintaohjeiden kera. Ei tarvitse jatkossa enää miettiä ja arpoa syömisten suhteen!

Toinen juttu

Iltikseen tuli eilen uusin juttu puolilta päivin. Aiheena oli kisaaminen tulevaisuudessa ja miten tähän Kulttuuritalon esiintymiseen valmistauduin. Kuten jutussakin tulee ilmi, en tosiaan päässyt panostamaan tähän dieettiin ihan sillä intensiteetillä, miten normaalisti kisoihin valmistautuessani teen. Työkiireet, muutamat loukkaantumiset sun muu stressi ei ainakaan tehnyt valmistautumisesta yhtään helpompaa.

Mutta osviittaa tämä kuitenkin antoi ja uskoa, että tekeminen on oikean suuntaista. Yläkerta ja kädet oli omasta mielestäni ottanut ihan kivasti lihaa lisää. Jalkoihin nyt kova panostus ja balanssi hiotaan tulevaisuutta ajatellen niin hyväksi kuin mahdollista. Sitten vain katsotaan se mahdollinen pro qualifier -kisa ja tähdätään fokus siihen.

Uutiseen kuvan kautta:

 

NJIE:t 1 EUROLLA!!

Fitnesstukulla on 10 vuotis juhlatarjouksessa NJIEn tuotteet vain 1 eurolla. Törkeen herkulliset ProPudit siis 1 euro kappale. Itse juon todella paljon NJIEn Freeno -juomia. Nämä ovat täynnä vitamiineja ja antioksidantteja ja maistuvat todella hyviltä. Janojuomaksi! Nämä myös siis vain 1 euro per kipale. Osta ihmeessä näin halvalla kuin saa. Ja bannerin kautta, jookos kookos? 😀

Klikkaa kuvaa alla ja pääset tuotteisiin käsiksi!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.