This is Mika

12.06.2017 16:44 3min luku 0

Matkarapsaa Malediiveilta osa 3

Morjensta jälleen!

Voi veljet miten upeaa on ollut reissussa. Näkemistä on riittänyt vaikka kuinka paljon. Laitetaan tänne jälleen videomateriaalia ja valokuvia.

Oltiin tänään koko päivän kestävällä veneretkellä Lhaviyani atolleilla. Neljä snorklausmestaa, virvokkeita, parit kahvituokiot, upea lounas veneellä ja kaiken kruunasi massiivinen parvi delfiinejä, jotka tulivat veneen keulaan leikkimään ja hyppimään. Ihan mahtava päivä vaikkei aurinko täysin kirkkaalta taivaalta paistanutkaan.

Purjevene odottaa merellä.

Taustalla yksi niistä upeista lomakohdesaarista, jonne voi mennä rentoutumaan.

Sai laittaa kyllä aurinkorasvaa iholle, sen verran tuo aurinko silti paistoi pienen pilvihunnun takaa. Nahan saa kärtsättyä hyvin helposti näillä leveysasteilla.

Liikennettä oli atolleillakin. Joku ekskursio tuossa oli myös meneillään, kun ohitse lipui botski kyydittäen lomalaisia uima-asuissa.

En edes pudonnut laidan yli…

Kapteeni otti kuvan meistä.

Paluumatkalla aivan 15 minsan päässä meidän paratiisisaaresta mukaamme lyöttäytyi hurjan kokoinen delfiiniparvi. Oli kieltämättä uskomattoman hienon näköistä seurata niiden leikkimistä ja temppuilua. Ihan pienimmätkin babydelfiinit tekivät temppuja, aivan kuten isommatkin. Ja miten supernopeita nuo ovatkaan!? Pikkasen kun joku kiihdytti, niin hurjaan vauhtiin nuo pääsi salamannopeasti. 40 km tunnissa on käsittääkseni delfiinien kovin nopeus lyhyillä matkoilla ja se on kieltämättä aika kova nopeus vedessä.

Eilen istuskeltiin laiturin päässä sijaitsevassa kahvilassa. Siinä tovin istuttuamme lensi päämme yläpuolella olevaan palmupuuhun valtavan kokoinen hedelmälepakko. Siinä se naposteli hedelmiä ja tuijotti meitä. Otin kameran heti esiin ja boom siitä se lähtikin lentoon. Oli upea näky kerrassaan.

Cool bat!! ? Awesome creatures!! #bat #cool #dyyd #sunset

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

On tuo luonto kyllä niin erilaista täällä ja kaunista, vaikka kaunistahan se on joka paikassa, niin silti tuo luonnon erilaisuus kyllä hämmästyttää kerta toisensa jälkeen. 😀

***

Loppuun pistetään ihan uutta ja mahtavaa tarjousta peliin! Nyt on nimittäin proteiini halpaa. Whey-80 ja yöprotsku lähtee yhteishintaan -30% alennuksella. Whey-100 heraisolaatti myös todella rajussa alessa -30%. Nämä kannattaa nyt napata kyytiin ja mikä parasta, ilmainen toimitus vielä kaupan päälle! Klikkaahan kuvaa alla! 😀

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.