This is Mika

11.12.2013 05:38 2min luku 15

Taitaa tyttö tietää - Patukkaa tarjolla

😀

”taitaa tyttö tietää, että olis seinän takana patukkaa tarjolla”. -Junan ulkopuolella roikkuva pervo

Ahahahaa! Miten tahatonta vihjailua, vai oliko sittenkään tahatonta? Kyllähän tuossa legendaarisessa mainoksessa patukka työntyy seinän pystylautojen raosta läpi tyttöä kohti ja hymy tulee tytön huulille. Eikä tuo junapervokaan kauheen masentuneelta näytä:

patukkaa seinän takana

Mutta ei olla mekään masentuneita, kun kattellaan noita Fitnesstukun proteiinipatukoita, joita on myös melkeinpä seinän takana tarjolla. JA vielä erinomaisin hinnoin!

Patukkamaniaa!

Eilen jo bongasin teille nämä:

patukkaa alessa

Star-Bar ja Goodlife ovat todella suosittuja prodepatukoita ja syystäkin, koska ovat edullisia ja hyvänmakuisia. Sama juttu tuon Fibre Pron kanssa. Törkeen hyvän makuinen ja siltikin superhyvät makroarvot patukaksi. Välipalat ovat pelastettuja näillä!

fibre

Protein Delite bar on myös bongattu ja tsiigaa tuota hintaa! Normisti ihan liian tyyris esim opiskelijan kukkarolle, mutta nyt on 40 prossaa otettu hinnasta pois eli kohtuuden rajoissa ja mikä maku! Ei nämä muuten olis niin kalliita, mutta nää on kyllä kuin karkkia söisi. Noi eri kerrokset tuossa rusahtelevat vaan hampaiden välissä kun haukkaat patukkaa. Nyt on oikeasti tytöllä hymy huulilla!

delite

Optinut BIG BUY!

Bongasin vielä tämän teille, jotka haluutte yhdellä kertaa tilata kunnon satsin ja tietty halpaan hintaan. Tässä tulee patukalle hintaa alle euron kipale! Optinut on makroiltaan loistava ja sopii esim diettaajalle. Matala GI arvo ei nosta verensokeria liikaa. Hydrolysoitu hera imeytyy todella tehokaasti. Hedelmät ja pähkinät maistuvat todella raikkailta perus suklaapatukan rinnalla. Varma valinta!

optinut

Banneria vaan klikkailemaan!

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.