This is Mika

01.10.2013 09:56 2min luku 37

Making of Fallout (mukana videomateriaalia)

Terve!

Ensimmäistä kertaa evah, kuvasimme koko studiosession, kun viimeksi olimme Magiton studioilla Fallout -settejä tekemässä. Reilu puolituntinen photo shoot on tässä videolla nopeutettuna. Näkee hyvin tosta miten loppujen lopuksi simppeliä toi on, kun homma pelittää ja ollaan samalla aaltopituudella. Miken kanssa tietty ollaan kuvailtu jo vuodesta 2006 lähtien, joten siihen on muodostunut tietynlainen rutiini ja kaava, kun noita stillejä tehdään. Sama juttu melkeinpä on myös noissa gymlogeissa.

Tässä tuo video studiolta. Mike on lisännyt myös valmiin kuvan niihin kohtiin, kun itse kuva on räpsäisty. Melko mielenkiintoinen setti kaikenkaikkiaan. Jos harrastat kuvausta tai olet siitä kiinnostunut niin suosittelen kyllä katsomaan. Ja ihan asiaan vihkiytymätönkin voi kyllä tsekata tuon, sillä onhan se hauska pällistellä miten nuo kuvat oikein syntyvät!

Laitetaan tähän viimeisimmät fotot mitä noista kuvauksista irtosi.

fallout17

fallout18

Tosta alemmasta diggaan erityisen paljon. Tuo värimaailma ja tunnelma on mainio. Kuten aikasemmin totesinkin, Riddickiä käytettiin röyhkeästi esikuvana noita stillejä tehtäessä. By far siistein hahmo tuo Fallout -körmy mitä ollaan Miken kanssa tehty.

Tässä originaali raakakuva studiolta ja taustaa joltain romuttamolta.

Untitled-1 (1)

Melkoista taitoa saa olla, kun noita atmosfäärejä luo. Olen aiemminkin verrannut tuota studiokuvaamista ja kuvien rakentelua maalaamiseen. Yhtälailla maalaustaiteessa rakennetaan vastaavalla tavalla layereita, tehdään taustat, itse kohteet siihen päälle ja lisäillään yksityiskohtia.

 

 

Kommentit (37)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.