This is Mika

25.04.2015 06:07 3min luku 77

Autoja autoja...

Huomenta!
Jaahas, yskivä kulkuri lähtee 10 tunniksi töihin. Influenssa taitettu siinä määrin, että jäljellä enää kipeet keuhkot ja ärsyttävä yskä. Surkeesti on nyt ollut syksyn kisaprojekti viikon katkolla.
Vaa’alla en ole edes kehdannut käydä. Peilikuva kertoo karua totuutta, että hyvin se viikon tekemättömyys ja ravinnon niukkuus tekee tuhojaan kropassa, tai ainakin korvien välissä. Nyt vielä tää ja huominen yhteensä 20 tuntia duunissa, eli treeneihin päästään ensi maanantaina.
Mutta ei ryhdytä murehtimaan tämän enempää. Koitetaan etsiä iloisiakin asioita ja yhden ainakin löysin välittömästi! Nimittäin  tän viikonlopun tarjouksena 2,27 kilon säkki Mutant Whey:tä vain 34,90€ (norm. 48,90). Hyvin sekoittuva ja nopeasti imeytyvä proteiinisekoitus (5 eri proteiinilähdettä)! Pistähän bansku laulamaan ja tilaa tämä Crazy Weekend -tarjoustuote tukulta!
mutant whey alessa
Kävin eilen vaihdattamassa kesäkumit autoon. Jee, se on aina sellainen kesän lähestymisfiilis, kun tuon toimenpiteen käy toteuttamassa. Ja mikä parasta, yksi autoni kumeista oli jollain ilveellä lisännyt kulutuspintaa itseensä. Kyllä! Pojat mittasivat millit renkaista kuten aina ja yhdessä oli 0,2 milliä enemmän kulutuspintaa kuin syksyllä. 😀 Hahahaa, olipa hauskaa. Mutta pääasia siis, ettei tarvinnut lähteä vielä vaihtelemaan uusia talvirenkaita oli paras uutinen. Noilla mennään vielä muutama talvi, ellei sitten auto vaihdu siinä välissä.
Tosin oon mä niin tykästynyt tohon RCZ:taan, että ei vielä ole sellaista autoa vastaan tullut, että vaihtoon menis. Ja onhan toi sentään valittu vuoden 2010 Gay car of the Year:iksi. 😀
RCZ-Pearl-White-Three-Qtr-Front-625x462
Dieseli mörisee turboahdettuna ja vääntöä löytyy vakionakin sen verran, että ohitukset moottoriteillä ovat vaivatonta touhua. Ja voin sanoa, että pääsee tuolla sen verran kovaa, että kortti lähtee helposti kuivumaan, jos liikoja innostuu kaasuttelemaan. En suosittele.
Yks jenkkiauto kyllä on kutkutellut jo pidemmän aikaa mielessä, mutta hinta siinä on vaan niin messevä, että on auto pysynyt kiltisti kaupan sisällä. Sanotaan näin, että jos lottovoitto tulisi, niin en menis välttämättä mitään ökyautoa ostamaan, vaan sellaisen, jossa on särmää eli munaa.
tähän suuntaan
sergio-marchionnes-2011-dodge-challenger-srt8-392_100421689_l
Taloudellisuus on toki ensisijainen mutta jos olis rikas, niin eipä sillä siinä vaiheessa hirveesti olis merkitystä. Tosin nykyään uusimmat autot, tehokkaammatkin, ovat huomattavasti vähempi ruokaisia ja päästöt pienempiä, kuin muutaman vuoden vanhemmat mallit.
Jos olis fyrkkaa paljon, niin aivan varmasti ajelisin talvisin eri autolla kuin kesäisin. Se on varmaa. Suomen talvet ja olosuhteet tuhoavat autoa kyllä kiitettävästi. Kiva katsella tuolla reissun päällä niitä 80-90 luvun vanhoja taksimersuja ja muita autoja, jotka ovat tip top kunnossa. Kun sitä talvea ei etelän maissa ole eikä sen myötä teiden suolauksia jne. Pysyvät autot hieman paremmassa kunnossa.
takseja
Hei, mikä on sun unelma autos? Pistähän merkki ja malli ja syy miksi just tämä!! 😀 Olis hauska kuulla mitä autoja jengi diggailee? Toivotaan vaan, ettei tuu pelkkiä audeja ja bemareita…. 😉

Kommentit (77)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.