This is Mika

14.01.2019 12:58 3min luku 2

Makeaa maanantaita kaikille!

Moikka vaan!

Toivottavasti viikonloppu meni mukavasti. Itse olin töissä, mutta oikein kivaa oli siltikin. Asiakaspalvelussa kun pääsee moikkailemaan paljon tuttuja ja tuntemattomia. Ei ihan samanlaista päivää ole.

Jumpat on menneet oikein hyvin ja kun aina pyrin valmennettavien kanssa itse myös treenaamaan, niin välillä sitten osuu väkisinkin samoja lihasryhmiä, joita jumppaillaan. Näin tulee käymään tällä viikolla ja näin kävi viime viikollakin. Selkää esim tuli tehtyä kolmesti. Olen tosin sen verran jo kokenut ja patinoitunut treenaaja, ettei mulla tuollaisesta mene paikat jumiin, vaikka melkoinen priorisaatio tuohon tulikin. Jos ei muuta, niin tekee selkätreenit sitten vaikka samoilla painoilla, kuin valmennettava. Normaalisti menen selän kohdalla huomattavasti isommilla painoilla ja on vain muutama tyyppi, jotka jaksaa puskea samalla tahdilla selkäjumppia kuin itse.

Tästä muuten tulikin mieleen jännä keskustelu, kun pohdittiin, että miten sitä lihasta voi treenata huolella ja miten sitä voi myös treenata ilman, että siihen tavallaan tulee mitään rasitusta. Mitä vanhemmaksi tässä on tullut ja treenivuosia on saanut taakseen, olen huomannut, että osaan tehdä yhä paremmin ja paremmin liikkeet lihaksella, enkä vain tee pelkkää liikettä. On siis hyvin helppo tehdä liikkeet ”kevyemmän” kautta versus tehdä ne juuri sen verran ajatuksella, että liike osuu täydellisesti itse kohdelihakseen.

Esimerkiksi reiden ojentajissa. Sitä voi helposti vain paukutella etupotkuja menemään ilman, että etureidet saa kunnolla rasitusta. Tai sitä voi tehdä etureiden selkeämmin ajatuksella, supistaa ylhäällä rajusti, viedä hallitusti jalat takaisin koukkuun ilman vapaapudotusta, jne. Joskus liika vauhti vähentää lihaskontrollia ja silloin tulisikin hieman himmata tekniikkaa ja tehdä hallitummin toistot. Näissä on paljon eroja ja mitä paremmin sitä saa liikkeen menemään lihakseen, sen parempihan se on.

BTW, Octane on vihdoin 2 yhden hinnalla!!


Duunii pukkaa!

Tällä viikolla on tämä ja huominen vielä perusduunii ja sen jälkeen teen loppuviikon pääasiallisesti valmennuksia salilla. Eli vaikka ”vapaata” on, ei se käytännössä ole vapaata, koska työt ovat vaan eri lokaatiossa. Ei pidä kuitenkaan valittaa, vaan pitää olla kiitollinen, että on ylipäätään töitä!

Pari viikkoa vielä tätä mennään kunnes helmikuun puolella alkaa pieni talviloman poikanen. Ai, että sitä on odoteltu. Loma on aina loma ja silloin pitää ottaa vähän etäisyyttä kaikkeen ja chillailla. Tällaisen pikku lomapätkän jälkeen jaksaa taas painaa. Onhan tässä oma ”massaa lisää” -projektikin vielä käynnissä.

Papan paita repeää!


Öctäne

Tosiaan Octanen perkele on vihdoin 2 yhden hinnalla ja siitä on tovi, kun edellisen kerran näin oli päässyt tapahtumaan. Käykää ihmeessä tilaamassa Octanet itsellenne ja maistakaa tuota minun suunnittelemaa Fresh Forest Berries -makua, joka on törkeen herkullinen.

ÄLÄKÄ UNOHDA MYÖSKÄÄN GOODLIFE -PATUKAT PUOLEEN HINTAAN!!


Loppuun muutama helvetin hauska ISMO Leikolan stand up -läppä!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.