This is Mika

19.09.2014 09:12 2min luku 26

Uusia diilejä ja tarjouksia!

Moikka!
Eikä mennytkään kuin yksi kokonainen vuorokausi, kun Nyyssis neuvottelee lukijoilleen uutta diiliä ja eksklusiivisia tarjouksia. Vain teille lukijat!
Kuten olette huomannut, niin olen tekemässä yhteistyötä vaatekauppa Disturb.fi:n kanssa. Tuossa oikealla on jo jonkin aikaa keikkunut mainos ja sitä kautta saat MIKA -koodilla 10 pinnaa alennusta ostamistasi vaatteista. Aika hyvä, eikö? Päätin jälleen aktivoitua ja pienen palaveerin jälkeen sain teille näin ihanan perjantain kunniaksi aivan loistavan viikonlopputarjouksen neuvoteltua Distrub.fi:n kanssa.
Sain nimittäin aivan törkeen mageet liivit teille älyttömään -50% alennukseen! Homma menee niin, että pistät liivejä ostoskoriin ja meet kassalle, jossa alennuskoodikohtaan kirjoitat: NYYSSÖLÄ. Tuotteelta putoaa hinnasta puolet pois! STOP THE MADNESS!!!!
stop the madness (1)
TARJOUS VOIMASSA SUNNUNTAIHIN 21.9.2014 ASTI !
 
KYLLÄ, näin on asian laita. Tarjous koskee:

Tarjous on siis huomattava ja nää liivit molemmat ovat kyllä kieltämättä aivan mahtavat! Kuvassa myös Yakuzan verkkaria, Russel Black reisitaskuhousua, conversen All star hi black ja pitkähihainen paita mallia: Trust Me Sweater Black Moon.
Posedown:
disturb-setti1
Tykkään myös pirusti noista Yakuzan t-paidoista. Nuo ovat hengittäviä, mukavan ohuita ja elastisia pitää päällä. Eikä ole hinnallakaan pilattuja! Tässä muutamia mitä löytyy myös Disturbin varastosta!
Klikkaa kuvaa isommaksi:
disturb-setti2
 
BUT WAIT, THERE’S MORE!
Ihan vain kaikille tiedoksi, että fitnesstukullakin jatkuu jotkut ihmeen madness -päivät ja pojat ovat villiintyneet noitten protskujen hintojen kanssa. Siellä nimittäin näyttäisi olevan Star Nutritionin Whey-80 aivan poskettomaan hintaan kaupan! Ei siinä, ettäkö se olisi normaalistikin edullinen, mutta nythän tuo hinta on aivan naurettava! 13,90€/ kilo??? What is going on?? 😀
Ei muuta ku banneria laulattamaan ja tilailemaan omat proteiinit kotiin, nimittäin tätä halvemmaksi ei laadukas proteiini voi enää tulla!
her-80 aleeee
Hauskaa viikonloppua kaikille toivottaa Nyyssis!!
 

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.