This is Mika

23.07.2012 09:49 3min luku 26

Lomat lusittu, dieetti kovenee!

Juupa juu!

Nyt on sitten lomat loppu ja kaikki kiva poistunut maailmasta. No ei sentään. Ja meikällä vielä sen verran hyvä tuuri, että osui 3 vapaapäivää vielä tähän heti viikon alkuun. Hi hii, vasta torstaia siis töihin. Mutta älkääs luulko että meikä makaisi laakereilla, sillä nyt on tarkoitus käydä vielä nämä 3 päivää tiiviisti salilla aamuin ja illoin!

Eilen oli sama meininki, käytiin puolilta päivin jumpilla. Siinä välissä leffassa ja leffan jälkeen tokat jumpat!

Salilla oli muuten jumppaamassa syksyn kisoihin valmistautuva Virtasen Jerry, joka otti hienosti 3. sijan 2009 SM kisoissa alle 90 kiloisissa! Tässä reportaasi siitä kisasta!

Jerry on tällä hetkellä noin 93,5 kilon paikkeilla ja kireältä näyttää. Jalat on Jerryllä aivan törkeän isot ja lihaa tullut käsiin lisää välivuosina! Otettiin parit poset kun nyt satuttiin olemaan samaan aikaan salilla. Sitä on aina hyvä vertailla ja katsastaa kilpakumppanin kondis niin tietää suurin piirtein missä itsekin menee. Jerry tosin kisaa painoluokkaa korkeammassa sarjassa, mutta eipä tuo meikäläistä haittaa, minä olen tottunut poseeraamaan itseni isompien kanssa.

Rinta sivulta:

Tuplat takaa:

Käväistiin tosiaan eilen leffassa. Katsastettiin uusin bätmän. Ihan kelpo leffa ja se pahiskin siinä oli aika hurja mataline äänineen ja körmyniskoineen. Hyvää äksöniä ja menoa on kyllä koko parituntisen ajan. Tähtiä  4/5

Sitten on pakko mainita trailereissa nähty leffa, Total Recallista tehty uusioversio. Pääosissa Kilin Colin Farrell. Okei, Farrel on hyvä näyttelijä, mutta alkaako hollywoodissa loppumaan ideat kesken ku pitää jo noinkin legendaariset leffat kuin Arskan Total Recall tehdä uusiksi? Eikä sitä paitsi Arskaa voita kukaan tai mikään tässä maailmassa. Saatikka sitten Sharon ”Basic Instinct” Stonea, joka alkuperäisessä leffassa oli NIIN porno ja pure evil! Total Recall on tullut nähtyä niin monta kertaa, että sen osaa ulkoa ja trailerissa näytettiin lähestulkoon kaikki kohdat ja asiat mitä leffassakin tapahtui. Noh, eipä tartte mennä haukottelemaan tuota pätkää teatteriin. Toki siinä oli efektit tämän päivän kaliiberia, mutta jotenkin väsynyttä tehdä niinkin kulttielokuvasta uusintaversio. Melkein kuin tehtäisiin Blade Runner uudestaan uusilla näyttelijöillä ja hienoilla efekteillä, joka olisi mielestäni puhdasta raiskausta!

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.