This is Mika

24.02.2020 11:12 3min luku 2

Octanetarjous vain Nyyssikseltä -35% alennuksella!

Moikka kaikille!

Piiiitkästä aikaa sain väännettyä teille rakkaat lukijat pientä eksklusiivista tarjousta. Nyt on markkinoiden suosituin intrajuoma, Octane, erikoistarjouksessa vain minun koodilla! Tämä tarjous on voimassa tämän viikon ja voin melkein luvata, että nopeimmat vievät parhaimmat maut alta. Ole siis nopea, hyödynnä alekoodi ja tilaa heti! Oma suosikkimaku on tietysti tuo minun suunnittelema Fresh Forest Berries! BOOM!!

***

***

Elikkä kerrataan ohjeet, miten saat tuon alennuksen toimimaan!

  • Klikkaa alla olevaa kuvalinkkiä
  • Pääset suoraan tilaamaan Octanen
  • Kassalla kirjoita alennuskoodikohtaan koodi: NYYSSIS
  • Kassa antaa -35% alennuksen

Muihin aiheisiin!

Ilkeästä flunssasta ollaan onneksi toivuttu- Viime viikko oli erinomainen treenien suhteen. Puskin 6 treeniä läpi tiistaista sunnuntaihin. Tänään on myös treenit ja todennäiköisesti joko huomenna tai keskiviikkona pidän lepopäivän. Moni tässä kohtaa ajattelee, että miksi näin monta treeniä putkeen? No, syynä on vaan valmennukset, eli minulla on vain osunut hieman enemmän valmennettavia, joiden kanssa aina pyrin itsekin treenaamaan, jos ne osuvat hyvin omaan rytmiin.

Viime viikolle tosiaankin tuli todella hyviä jumppia ja monessa treenissä saatiin käytettyä isoja painoja unohtamatta volyymia. Tällaiset potkivat itselleni äärimmäisen hyvin ja treenit tuntuvat lihaksissa monta päivää jälkikäteen. Pientä särkyä on ollut forkkujen ”luissa” tai ehkä ennemminkin lihaskalvoissa. Vähän vaikea täysin hahmottaa, missä se kipu on, mutta särky muistuttaa siis penikkatautia säärissä. Huomaa vaan tällaisista kolotuksista, että kroppa ilmoittelee jo hieman levon tarpeesta. Palautuminen on onneksi vielä suht korkealla itselläni, vaikka tässä tänä vuonna täytetäänkin 44 vuotta.

70 kilon käsipainoilla kympin sarja menossa. Takana noin 300 toistoa pulloveria narulla ns. esiväsytyksellä!

Voimatasot ovat palautuneet kivasti takaisin flunssan jälkeen. Rinta nyt vihottelee vieläkin enkä ole uskaltanut mennä 110 kiloa korkeammalle penkkipunnerruksessa. Leveällä vastaotteella tein myös 110 kilolla todella hitaasti jarruttaen 15 toistoa ojentajatreeneissä, eikä se tyyli juurikaan tuntunut oikeassa rinnassa, joten ollaan toiveikkaita, että tuo pieni repeämä alkaa pikku hiljaa parantua.

Priorisoin viikolla kolmeen otteeseen käsiä

Olen treenannut hieman modifioiden omaa myynnissä olevaa Käsiä priorisoivaa 5-jakoista ”high intensity” treeniohjelmaa ja puskenut käsille extratreenejä. Ne tuntuvat menevän ihan törkeän hyvin perille. Käsi ilman pumppia on muutamaa milliä vajaa 51 senttiä. 😀 Pumpissa en ole vielä tänäkään päivänä onnistunut käden paksuutta mittaamaan, mutta pakkohan sen on olla paksumpi, kuin ”kylmänä”? Eikö?

Kuvassa painetaan vikaa pudotussarjaa. Valmennettavien kanssa vedettiin aika mielipuolinen käsitreeni. Mukana oli sopivasti rautaa ja intensiivistä volyymia. Meikä valvoo vieressä, että kaikki toistot tulee tehtyä!

Motivaatio treeneihin?

Saan jatkuvasti kyselyitä, miten löytää tai ylläpitää motivaatiota mennä salille. Monelle kiireen keskellä treenaaminen voi olla haastavaa. Se on varsin ymmärrettävää, koska aina ei tunnu energiaa olevan rankan koulupäivän tai työpäivän jälkeen. Muutenkin aika-ajoin saattaa joutua vähän kaivamaan sitä tahtoa itsestään, että jaksaa raahata oman ”persiinsä” sinne raudan pariin.

Koen yhdeksi parhaimmaksi motivaattoriksi suunnitelmallisuuden. Eli suunnitellaan omat tavoitteet ja lähdetään näiden avulla kulkemaan niitä kohti. Joko itse rakentaa omat ohjelmat ihan paperille tai hommaa vaikka minulta monipuoliset ravinto- ja treeniohjelmat, joita noudattamalla nostetaan se halu ja motivaatio takaisin laadukkaaseen tekemiseen. Näin ainakin itse huomaan toteuttavani aivan eri levelillä treenejä ja noudatan ruokavaliota hyvinkin säntillisesti. Kun asiat ovat paperilla ylhäällä, niitä yksinkertaisesti tulee noudatettua paljon tarkemmin, kuin että menee sinne päin.

Laitoinkin tuossa muutama päivä sitten muistutuksen motivaatiosta someen:

Näin se vain on, suunnitelmallisuus luo motivaatiota. Lämpimästi kyllä suosittelen testaamaan, jos vähänkään koet, että sitä modiveissöniä joutuu turhan usein kaivamaan esiin. Multa löytyy erittäin tehokkaita ja monipuolisia treenipaketteja sekä hullun hapottavia priorisointiohjelmia eri lihasryhmille. Näillä jos millä pamahtaa aivan uudet fiilikset omaan tekemiseen. Kova työ tuo aina tuloksia ja saat kehitystä aikaiseksi. Käy tsekkaamassa paketit ja hinnat TÄSTÄ LINKISTÄ!!

Mukavaa maanantaita kaikille ja pistähän Octanet tilaukseen!

Terkuin, 

Mika

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.