This is Mika

09.02.2019 11:15 3min luku 0

Lomat loppuu ja arki koittaa

Heippa!

Viikon reissu lopuillaan. Paluu Suomeen häämöttää ja arki on kohdattava, vaikkei millään haluaisi. Jokainen loma on aina liian lyhyt, kun on ollut kivaa tekemistä ja saanut nauttia asioista. Pitää vain ottaa sellainen asenne, että kohti seuraavaa lomareissua, eli pätkä töitä ja grindaamista arjessa, jonka jälkeen saa palkita itsensä jollain kivalla reissulla.

***

***

Mutta täytyy kyllä sanoa, että on tämä Lanzarote ja Puerto del Carmen ollut aivan fantastisen kiva paikka. Paljon edullisia ravintoloita, aurinkoa ja lämmintä säätä, vaikka ollaankin oltu näin viileään vuodenaikaan liikenteessä. Villa Alondra -hotla on ollut tosi hyvä puitteiden osalta. Oma uima-allas, golfgriini, aurinkotuolit ja pyyhkeet. Täydellinen keittiö kaikilla tarvittavilla astioilla, poreamme, kolme makuuhuonetta, kolme kylppäriä ja vessaa. Lattiasta kattoon olevat näköalaikkunat ja paljon kaikenlaista kaunista kukkasta ja kaktusta istutettuna ympäristöön.

Altaalla pötköttelemässä sangrialasin kera

Keittiössä kokkailemassa Janin kanssa. Tehtiin herkullinen kanasalaatti.

Ja on tuo ruoka edullista supermarketeissa. Kanafileet maksoi 5,70€/kilo. Olutta sai katubaarista 1,5€/tuoppi, kaupassa tölkki maksoi 0,62€. Englantilaistyylisen aamiaisen sai 2,5 eurolla ravintolasta. Kyllähän täällä elelisi aika hulppeesti, kun vertaa Suomen hintoihin.

Kanafetasalaatti cashew-pähkinöillä

Illalla intialaisessa ravintolassa syömässä

Italialaistyylisessä ravintolassa syömässä!

Seniilit vauhdissa!

Kiitos Piialle ja Janille mahtavasta seurasta ja reissusta. Oli huisin kivaa. Ruoka maukasta, treenit hapokkaita, oluet kylmiä ja mimmit kuumia!


Friends Week Disturbilla

Upea tarjous käynnissä Ystävänpäivään asti. Ota 3 ja maksa vain kahdesta tuotteesta. Käytä koodia: VDAY. Klikkaa kuvaa alla ja käy shoppailemassa kuteita vaikka tulevaa kevättä varten!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.